Menu

Aktuálně: Číňané natáčí v Praze romantický film

Aktuálně: Číňané natáčí v Praze romantický film

Do pražských ulic zavítali čínští filmaři. Během červencových a srpnových týdnů tu budou natáčet romantickou komedii s prozatimním pracovním názvem Jen my víme kde (Somewhere Only We Know). Na výrobě snímku se podílejí i čeští filmaři.

Natáčení pod vedením režisérky Xu Jinglei probíhá na Malé straně, Starém městě a na Spořilově. Mluví se o budově Filozofické fakulty či Mánesově mostu.

Praha hraje v nově vznikajícím filmu velmi důležitou roli, byť měl být původně natáčen v Paříži. Pro Českou metropoli se producenti rozhodli zejména díky nižší ceně, kterou museli za povolení zaplatit. Pražská radnice si od právě vznikající komedie slibuje zvýšení zájmu čínských turistů o návštěvu města. V Číně je filmová turistika velmi populární, dá se tedy očekávat, že se přání zastupitelů naplní.

Natáčení filmu Jen my víme kde v Praze

V jedné z hlavních rolí si zahraje britský herec Gordon Alexander. Na natáčení pracují i čeští filmaři ze společnosti Milk & Honey Production, architekti, nebo například kostýmní designérka Katarina Hollá, držitelka Českého lva za film Hořící keř.

Jen my víme kde vypráví příběh mladé dívky, která se po rozchodu rozhodnou začít nový život. Opustí rodnou Čínu a odstěhuje se do Prahy, města, ve kterém žila její babička.

Podívejte se na video z natáčení na Vimeo.com (od Milk & Honey Pictures).

Komentáře

Neexistují žádné položky.

Komentáře

Jméno(*)
E-mail
Opište kód(*,1)
Komentář(*,2)

*) Údaje označené hvězdičkou a tučným písmem jsou povinné.

1) Pokud se přihlásíte nemusíte vyplňovat některé údaje.

2) Nepřihlášený uživatel nemůže vkládat některé textové prvky - například odkazy.

Chcete-li text v textových polích naformátovat, použijte následující značky:

*Kurzíva* nebo _Kurzíva_

**Tučný text** nebo __Tučný text__

#Nadpis první úrovně

##Nadpis druhé úrovně

Příklad [odkazu](https://filmovamista.cz) na Filmová místa.cz. Vznikne:
Příklad odkazu na Filmová místa.cz.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.38