Menu

Závěrečný díl Underwolrd se právě natáčí v ČR!

Závěrečný díl Underwolrd se právě natáčí v ČR!

Herečku Kate Beckinsale můžete právě v těchto dnech zahlédnout v České republice. Pod taktovkou režisérky Anny Foerster zde natáčí poslední, pátý díl ze ságy Underworld vyprávějící o souboji mezi upíry a vlkodlaky. Ponese název Underworld: Next Generation a slavnou herečku doplní Tobias Menzies, Bradley James a Clementine Nicholson.

Producent Richard Wright a viceprezident Lakeshore Entertainment, jejíž pobočka již několik let působí v Praze, si pochvaluje především výjimečné české lokace, zkušené filmařské štáby a mimo jiné i finanční pobídky, o jejichž významu hovoří i vedoucí Czech Film Commision Ludmila Claussová. Produkce pátého dílu Underworld, jehož uvedení do kin je plánováno na konec října 2016, u nás utratí více než tři čtvrtě miliardy korun.

Hlavní roli si opět zahraje Kate Beckinsale

Vlastní natáčení zajišťuje produkční společnost Stillking Films, která se podílela na natáčení filmu Mission: Impossible – Ghost Protocol nebo Dítě 44.

Bohužel neznáme přesný natáčecí plán, ten si producenti pečlivě střeží. Podle dostupných informací se natáčelo na zámku Hluboká, v Kutné Hoře a samozřejmě v Praze. Natáčení stále probíhá a budeme-li vědět další informace, článek doplníme.

Komentáře

0kozel

Underworld se také několik dní natáčel na hradě v Lipnici nad Sázavou.

2016-01-25 14:28:46

Reagovat

omikron

Také se u nás právě natáčí pokračovaní příběhu o rodině, která za války pečovala o ZOO ve Varšavě a přitom tam schovávala lidi z odboje - The Zookeeper's wife. Uvidíme tam i naše herce, napřiklad tuhle paní.

2015-11-11 08:50:52

Reagovat

Komentáře

Jméno(*)
E-mail
Opište kód(*,1)
Komentář(*,2)

*) Údaje označené hvězdičkou a tučným písmem jsou povinné.

1) Pokud se přihlásíte nemusíte vyplňovat některé údaje.

2) Nepřihlášený uživatel nemůže vkládat některé textové prvky - například odkazy.

Chcete-li text v textových polích naformátovat, použijte následující značky:

*Kurzíva* nebo _Kurzíva_

**Tučný text** nebo __Tučný text__

#Nadpis první úrovně

##Nadpis druhé úrovně

Příklad [odkazu](https://filmovamista.cz) na Filmová místa.cz. Vznikne:
Příklad odkazu na Filmová místa.cz.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.23