Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Popový idol George Michael chystal dokumentární snímek

Popový idol George Michael chystal dokumentární snímek

Nejen hudební scéna truchlí nad ztrátou vynikajícího muzikanta, nezapomenutelný zpěvák George Michael a bývalý člen kapely Wham! opustil svět v pouhých padesáti třech letech. Nedávno George oznámil, že s producentem Naughty Boyem pracuje na novém albu, současně se na zpěvákově Instagramu objevil obrázek z natáčení připravovaného dokumentu Freedom.

Záběr z připravovaného dokumentu (foto: georgemofficial on Istagram)

Černobílá fotografie byla zveřejněna zhruba před sedmi týdny, měla nalákat fanoušky na premiéru nového dokumentu o práci na Michaelově druhém sólovém albu Listen Without Prejudice Vol. 1 z roku 1990. Premiéra snímku byla naplánována na jaro 2017. „Objevil zajímavé archivní materiály, které dosud nikdo neviděl, momentálně je v kolotoči natáčení interview pro připravovanou premiéru, kterou chystáme na březen 2017. Pro fanoušky to bude skutečný zážitek! Navíc se George domluvil se Sony Music, s dokumentem vyjde také ono úspěšné album, “ uváděl před skoro dvěma měsíci popisek pod fotografií.

George Michael (foto: georgemichael.com)

Ve snímku rovněž uvidíme rozhovory s dalšími ikonami devadesátých let, potkáme se například se supermodelkami Naomi Campbell, Cindy Crawford nebo Lindou Evangelistou, které zazářily ve zpěvákově videoklipu Freedom. Jejich účast v klipu nebyla levná, tenkrát si supermodelky za jeden natáčecí den účtovaly něco kolem patnácti tisíc dolarů.

Michaelova přelomového alba se prodalo více než osm milionů kusů, úspěchu Listen Without Prejudice Vol. 1 napomohla spolupráce s hudebními špičkami, například s Mickem Jaggerem, Steviem Wonderem nebo Keithem Richardsem. Samotným Georgem komentovaný dokument by měl být skutečnou poctou této popové superstar.

Komentáře

Neexistují žádné položky.

Komentáře

Jméno(*)
E-mail
Opište kód(*,1)
Komentář(*,2)

*) Údaje označené hvězdičkou a tučným písmem jsou povinné.

1) Pokud se přihlásíte nemusíte vyplňovat některé údaje.

2) Nepřihlášený uživatel nemůže vkládat některé textové prvky - například odkazy.

Chcete-li text v textových polích naformátovat, použijte následující značky:

*Kurzíva* nebo _Kurzíva_

**Tučný text** nebo __Tučný text__

#Nadpis první úrovně

##Nadpis druhé úrovně

Příklad [odkazu](https://filmovamista.cz) na Filmová místa.cz. Vznikne:
Příklad odkazu na Filmová místa.cz.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.93