Menu

Nová komedie Špunti na vodě slibuje pobavit celou rodinu

Nová komedie Špunti na vodě slibuje pobavit celou rodinu

Osvědčené téma pánské jízdy za doprovodu haldy dětí přinese letos na jaře komedie Špunti na vodě. V rolích tří tatínků, kteří se odvážně vydají sjet Sázavu se sedmi dětmi na krku, se představí osvědčení Langmajer, Liška a Čermák.

Rodiče bratrů Igora (Jiří Langmajer) a Davida (Hynek Čermák) chystají zlatou svatbu. Z Kanady přilétá jejich bratranec dobrodruh Ondra (Pavel Liška). Bratři se rozhodnou vyrazit za rodiči na kánoích po řece jako za starých časů, jenže od dob společných spanilých jízd se toho hodně změnilo. Třeba to, že Igor a David jsou ženatí a mají děti.

Uvítací večeře pro Ondru a jeho mladou přítelkyní Zlaticu se nezadržitelně mění v katastrofu. Zlatica, která touží po dítěti, se dozvídá, že Ondra má dceru, o které se jí nezmínil. Igor své ženě Nele (Tatiana Vilhelmová) a jejich dvojčatům výměnou za pánskou jízdu slíbil rodinnou dovolenou, na kterou kvůli práci nemůže odjet. Davidova manželka Alice (Anna Polívková si sice nemůže vynachválit manželovu péči o jejich čtyři děti, jenže jinak je její svérázný muž v domácnosti naprosto nepoužitelný.

Jiří Langmajer a další herci se při natáčení nejednou vykoupali (foto: Bioscop)

A tak, když slavnostní tabule mizí pod nánosem sazí z komína, který David opět zapomněl opravit, všem ženám dojde trpělivost. Zanechávají pány napospas malým ratolestem a vyrážejí na kolech na dámskou jízdu.

Anna Polívková a Táňa Vilhelmová (foto: Bioscop)

Tátové se ale nevzdávají a rozhodnou se vydat na vodu v kánoích i se všemi dětmi. A tak nyní již deseti-členná expedice vyplouvá na dvoudenní plavbu vstříc dobrodružstvím a spoustě humorných zážitků.

Rodinná komedie Jiřího Chlumského, která se natáčela v Českém Šternberku, Soběšíně, Kácově, Vlašimi a Praze, přijde do kin 13. dubna 2017

Komentáře

omikron

Na tenhle film jsem docela zvědavej. Konečně něco, na co se dá koukat. Hraje tam taky Filip Antonio, dokonce i s bráškou.

2017-01-08 13:47:50

Reagovat

Komentáře

Jméno(*)
E-mail
Opište kód(*,1)
Komentář(*,2)

*) Údaje označené hvězdičkou a tučným písmem jsou povinné.

1) Pokud se přihlásíte nemusíte vyplňovat některé údaje.

2) Nepřihlášený uživatel nemůže vkládat některé textové prvky - například odkazy.

Chcete-li text v textových polích naformátovat, použijte následující značky:

*Kurzíva* nebo _Kurzíva_

**Tučný text** nebo __Tučný text__

#Nadpis první úrovně

##Nadpis druhé úrovně

Příklad [odkazu](https://filmovamista.cz) na Filmová místa.cz. Vznikne:
Příklad odkazu na Filmová místa.cz.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.52