Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

Steev

Na trůně pod starým košatým dubem sedává ustaraný král lesního palouku. Má na krku dvě holky, vlastně dvě víly na vdávání, a přesto, že vypadají celkem k světu, Arnoštka i Emilka zatím žádné štěstí neudělaly. Tak snad o té letošní velké slavnosti, co se právě chystá. Má přijet troll z dalekého severu a dokonce i mořský král! Na řadě s vdavkami je starší Arnoštka, jenže ta žádného nadpozemského mužského nechce. Vybrala si totiž už dávno sama - pohledného prince Adama z nedalekého zámku. A tak Arnoštka s elegancí překračuje veškerá pravidla vílího chování a s princem se tajně schází. Víla Žofie tuší, že na palouku bude dusno, Emilka žárlí a král se roztomile vzteká. Ale, jak se později ukáže, nemá vlastně ani proč. (oficiální text distributora)

Miesta natáčania:

Film sa točil na zámku Krásný Dvůr.

28.10.2013bkv vložil reálnou fotografii k místu natáčení Trůn lesního krále z filmu O víle Arnoštce.
28.10.2013M13JP okomentoval(a) místo natáčení Trůn lesního krále z filmu O víle Arnoštce.
28.10.2013M13JP vložil(a) reálnou fotografii k místu natáčení Trůn lesního krále z filmu O víle Arnoštce.
28.10.2013M13JP okomentoval(a) místo natáčení Trůn lesního krále z filmu O víle Arnoštce.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.97