Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

PC

Starnúci vdovec inžinier Karel Pluhař (Karel Höger) sa v reštaurácií náhodou zoznámi s divadelnou uvádzačkou Mariou Dočkalovou (Dana Medřická). Aj napriek ich veku sa medzi nimi začne rodiť krehké puto lásky. Po spoločnom sobotnom výlete, chce Pluhař predstaviť Dočkalovú svojej rodine ako svoju nastávajúcu manželku. Rodina ale jeho správanie neschvaľuje a na dohovorený spoločný obed nepríde. Sklamaná Dočkalová odíde preč. Pluhař hľadá Dočkalovú v jej byte, kde sa od jej sestry Blanky (Antonie Hegerlíková) dozvie, že odišla do Plzne za synom, ktorý tu sedí vo väzení. Pluhař opúšťa rodinu. Na svojom starom aute sa vyberie do Plzne za Dočkalovou a spoločne odchádzajú na Pluhařov dom na vidieku. (PC)

Miesta natáčania:
Film sa točil prevažne v Prahe. Divadlo, kde pracovala Marie Dočkalová predstavovalo Národní divadlo. Dom, kde býval Pluhař sa nachádza v Střešovicicia na Cukrovarnickej ul. Námestie, kde mal Prachař rande s Dočkalovou bolo Staroměstské nám. Z mimo pražských lokalít si vo filme zahral historický diaľničný most pri Senohraboch, kde pozval Prachař Dočkalovú na sobotný výlet.   

4.2.2023Místo natáčení na moste z filmu Romeo a Julie na konci listopadu bylo okomentováno.
7.10.2022Alexart okomentoval(a) místo natáčení na moste z filmu Romeo a Julie na konci listopadu.
25.7.2013Kabonil vložil reálnou fotografii k místu natáčení cesta do Plzne z filmu Romeo a Julie na konci listopadu.
23.5.2013Sammys nalezl lokaci místa natáčení v divadle z filmu Romeo a Julie na konci listopadu.
13.4.2013yurasch vložil reálnou fotografii k místu natáčení pri Dočkalovej dome z filmu Romeo a Julie na konci listopadu.
11.4.2013yurasch nalezl lokaci místa natáčení pri Dočkalovej dome z filmu Romeo a Julie na konci listopadu.
17.3.2013yurasch vložil reálnou fotografii k místu natáčení nočná ulice z filmu Romeo a Julie na konci listopadu.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.03