Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

PC

Film zachytáva ľúbostný príbeh poľského emigranta Mareka (Jan Plechocinski), ktorý sa krátko pred vojnou zaľúbil do židovskej huslistky Idy (Daniela Vacková). Ich lásku preruší vojna, Mareka zatknú a vojnu prežije vo väzení. Hneď po skončení vojny však začne pátrať po Ide. Nájde ju vďaka jej portrétu, ktorý pred vojnou namaľoval jeden Idin príbuzný. Ida je však už vydatá a má aj sedemročného syna. (PC)

Miesta natáčania:
Film sa točil v Karlových Varoch. Točilo sa vo vile Margareta, ktorá predstavovala Idinu vilu, v Mestskom divadle, kde sa konal Idin koncert a následne aj Divadelnom nám., kde Idu s Marekom po koncerte prepadli henleinovci, Tržní kolonáde, výhliadke na Jeleňom skoku, hornej stanici lanovej dráhy na rozhľadni Diana, kde všade boli Marek s Idou na rande. Vo filme si zahral aj hotel Richmond, kde bol "ubytovaný" Marek. Na Vřídelní ul. v blízkosti Mlynskej kolonády sa točili scény pochodu a následných výtržností henleinovcov. Na tzv. Horním nádraží sa točila scéna náhleho Marekovho odchodu z Karlových Varov. Vo filme bolo vidieť aj ul. Hálkův vrch, kde Marek po vojne pátral po Ide.

4.6.2022Teoretik nalezl lokaci místa natáčení Hrušova chalupa z filmu Slaná růže.
4.6.2022Teoretik okomentoval místo natáčení Hrušova chalupa z filmu Slaná růže.
30.9.2017Teoretik vložil reálnou fotografii k místu natáčení lekáreň z filmu Slaná růže.
12.4.2017Teoretik nalezl lokaci místa natáčení v hoteli Richmond z filmu Slaná růže.
12.4.2017Josef Křehnáč vložil reálnou fotografii k místu natáčení pred divadlom z filmu Slaná růže.
28.3.2017Bojira nalezla lokaci místa natáčení na výlete z filmu Slaná růže.
19.11.2016Teoretik nalezl lokaci místa natáčení lekáreň z filmu Slaná růže.
26.1.2012ozzy schválil fotografii k místu natáčení ulica z filmu Slaná růže.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.74