Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

Tondajs

I takový mistr slova a zápletek, jakým byl Jan Procházka, se občas strefil vedle. Ač se velice snažil, jeho špionážní historka o hledání nacistického archivu, ukrytého kdesi na Vysočině pod náhrobkem, je hodně přepjatá. A nepomohla ani módní dokumentarizující stylizace, která jen zvýrazňuje vyumělkovanost celého syžetu. (oficiální text distributora)

ladak1

Československá kontrašpionážní ústředna zachytila ve vysílání západoněmecké tajné služby šifru, která znamená rozsudek smrti pro neznámou osobu na českém území. Mezi neobvyklými úmrtími sledovanými v příštích hodinách je zaznamenána smrt automechanika a jeho dívky v autě, které mělo zjevně poškozené brzdy. Vůz patřil cizímu státnímu příslušníkovi Mertensovi a automechanik si ho bez dovolení půjčil. Mertens je vzápětí nalezen ve svém pokoji v brněnském hotelu mrtev. Zahynul zasažen elektrickým proudem z holicího strojku, který byl úmyslně poškozen. Vyšetřovatelé hledají ženu podezřelou ze špionáže a zjistí, že se Mertens stýkal s prostitutkou Šaurůžou, ale ta nemá s případem nic společného. Trpělivé pátrání přivede příslušníky kontrašpionáže na stopu Věry Weimannové a inženýra Radka. Práce současné špionážní sítě souvisí s dvacet let starým nedořešeným případem. Mertens byl rezidentem tajné služby. Jeho náhradník je na hranicích zadržen a vyměněn za příslušníka kontrašpionáže. Tak se podaří odhalit i Mertensova vraha - taxikáře Burdu. On i Radek měli osobní zájem na tom, aby nebylo objeveno to, po čem pátral Mertens - totiž nacistický archiv, zakopaný na moravském hřbitově. Když je podle staré fotografie identifikován hledaný hřbitov, ukáže se, že mezitím zmizel pod hladinou přehrady. Burda, Radek a Weimannová jsou zatčeni. Český hraný film 1898 - 1970

30.11.2022Akrim vložila reálnou fotografii k místu natáčení Votivkirche z filmu Anděl blažené smrti.
5.9.2020RidleyScott vložil reálnou fotografii k místu natáčení Budapešť z filmu Anděl blažené smrti.
19.2.2020jised vložil reálnou fotografii k místu natáčení parkovisko Ministerstva zahraničných vecí z filmu Anděl blažené smrti.
19.2.2020jised vložil reálnou fotografii k místu natáčení Ministerstvo zahraničných vecí z filmu Anděl blažené smrti.
28.10.2018Mirek Behenský vložil reálnou fotografii k místu natáčení Můstek z filmu Anděl blažené smrti.
26.7.2018Mirek Behenský vložil reálnou fotografii k místu natáčení U budovy Ministerstva vnitra z filmu Anděl blažené smrti.
1.2.2018Kiki nalezla lokaci místa natáčení Autobus ve Vídni z filmu Anděl blažené smrti.
1.2.2018Kiki nalezla lokaci místa natáčení Šaurůža 1 z filmu Anděl blažené smrti.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.87