Menu

Děj filmu či seriálu

JirkaRybka

Docentka Beránková právě představila na vědeckém symposiu svůj nový preparát, který umí ovlivňovat sny, z nichž odstraňuje nežádoucí elementy. Jak se ale brzy ukáže, preparát má vedlejší účinek - odstraněné sny se stávají skutečností. Beránková už ale stihla svůj preparát použít na zdánlivě nemravné sny vlastního manžela, který se předtím v továrně při řešení problémového jeřábu uchýlil ke čtení komiksu. Nechtěné zhmotnění jeho snů tak přivádí do Pražského bytu Beránkových trojici komiksových hrdinů - krásnou Jessii a Supermana s pistolníkem, kteří ji pronásledují kvůli tajemství antigravitačních rukavic. Tyto postavy se i v reálném světě vyjadřují pomocí typických "bublin", a navzdory snaze Beránkových celou situaci nějak řešit zdemolují jejich byt, rozpoutají divokou honičku po střechách, v ulicích i v kanalizaci, a způsobí ve městě hotové policejní manévry, přičemž není o humorné situace nouze. Jessie nakonec najde doc. Beránka, který přednáší na ČVUT, tam ale vniknou i její pronásledovatelé a bitku ukončí až policie.

Beránek je jako původce problémových snů odsouzen do vězení, zatímco Beránková coby odborník na sny provede se svými kolegy několik neúspěšných pokusů oživlé sny zlikvidovat, a zamiluje se při tom do Supermana. Beránek, který z věznice uprchl, dokončí vysněné rukavice, osvobodí Jessii, a po další divoké honičce nočními ulicemi se s ní vrací do vězeňské cely aby dokončil výpočet zdokonalující jeho rukavice. Beránková si zatím bere Supermana domů, ten ale nakonec před neodbytnou ctitelkou prchá s pomocí jejího dalšího preparátu zpět do snů, kam jej zamilovaná Beránková ovšem pronásleduje, zatímco její manžel zůstává s Jessie. (JirkaRybka)

22.1.2019Mirek Behenský vložil reálnou fotografii k místu natáčení Před budovou ČVUT z filmu Kdo chce zabít Jessii?.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.73