Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

DanielSann

Virgil Oldman (Geoffrey Rush) je světově uznávaný znalec v oblasti výtvarného umění a starožitností. Ve svém osobním životě je však uzavřeným samotářem pronásledovaným mnohými obsesemi. Nikdy se nedokázal sblížit s jiným člověkem, není schopný s někým spolupracovat a v životě se nezamiloval do žádné ženy. Jeho okolí jej tedy považuje za výstředního génia. Bližší vztah má jen s Robertem (Jim Sturgess), mladým a zručným restaurátorem historických mechanických strojků a hodin. Ale ani tento vztah nelze nazvat osobním. Jedinou věcí, které Virgil věnuje svou vášeň, je tajná sbírka ženských portrétů všech uměleckých stylů a období, kterou mu pomáhá doplňovat Billy Whistler (Donald Sutherland), druhý člověk, kterého je ochoten pustit do svého soukromí.

A tak jeho život běží zcela bez emocí a nečekaných změn. Až v den jeho šedesátých třetích narozenin přijde nečekaný telefonát od neznámé ženy (Sylvia Hoeks), která se představí jako Claire Ibbetsonová. Ta jej naléhavě žádá o pomoc při odhadu a prodeji zděděné rodinné umělecké sbírky. Virgil její nabídku nakonec přijme a dostaví se v domluvený čas do starého domu, který je zaplněný starými obrazy, sochami a nábytkem. Jeho nová klientka však na schůzku nepřijde. Pomocí dalších telefonátů jej Claire postupně přemluví k dalším pokusům o setkání, k nimž nakonec opět nedojde.

Tak začíná zvláštní hra, která jej začne přitahovat. Snaží se zjistit identitu této tajemné ženy a pomocí triku zjistí, že Claire je mladá, velice krásná a trpí panickou hrůzou z okolního světa. A proto žije ve skrytých místnostech starého domu. Robert Virgilovi začne radit, jak krok za krokem získat srdce ženy, která se skryla před světem. Virgil se ocitáve víru vášně a uprostřed hry, která navždy změní jeho šedivý život. (oficiální text distributora)

26.8.2023Fatabuna nalezl(a) lokaci místa natáčení Před Robertovou opravnou z filmu Nejvyšší nabídka.
3.12.2016WagIzhen nalezla lokaci místa natáčení Před vilou z filmu Nejvyšší nabídka.
4.1.2015jureff nalezl lokaci místa natáčení Náměstí v Praze z filmu Nejvyšší nabídka.
30.12.2014DanielSann vložil místo natáčení Noc a den k filmu Nejvyšší nabídka.
30.12.2014DanielSann vložil místo natáčení Náměstí v Praze k filmu Nejvyšší nabídka.
30.12.2014DanielSann vložil místo natáčení Železniční stanice Praha k filmu Nejvyšší nabídka.
30.12.2014DanielSann vložil místo natáčení Palmen Haus k filmu Nejvyšší nabídka.
30.12.2014DanielSann vložil místo natáčení Virgilův dům k filmu Nejvyšší nabídka.
30.12.2014DanielSann vložil místo natáčení Villa Mainardi k filmu Nejvyšší nabídka.
30.12.2014DanielSann vložil film Nejvyšší nabídka.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.58