Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

PC

Film je zostrihaný zo seriálovej série a je pokračovaním komédie Chobotnice z 2.patra.. Dej začína cez letné prázdniny u deda Holana (Vlastimil Brodský), kde trávia prázdniny deti Eva (Žaneta Fuxová) a Honzík (Milan Šimáček). Na dedinu prichádza za nimi vedec George (Miroslav Macháček) a ponúkne deťom odvoz domov nádeji, že sa od nich dozvie niečo o modrej a zelenej hmote, ktorá je zdrojom veľkej energie. Netuší, že deti si z tejto hmoty vymodelovali chobotničky a deti mu to zataja. Po príchode domov deti nájdu rodičov rozhádaných. Otec odchádza bývať do prívesu a žiada majetok rozdeliť na dve časti. Chobotničky si to vysvetlia po svojom a každý kus nábytku i oblečenia svojou energiou rozdelia napoly. Ich pozornosti neujde ani klavír, ktorý vyhodia z okna do potoka. V opere kde spieva Honzíkova a Evina mama Andrea (Dagmar Veškrnová) skoro zapríčinia predčasné ukončenie predstavenia, keď vystrašia jednu z účinkujúcich a ďalšiemu zabránia vyjsť na pódium. Po chobotničkách sa vyberie pátrať Georgov kolega, ktorý s ním uzavrie stávku, že hľadanú hmotu majú deti.

V Prahe začne sledovať Evu a Honzíka. Pokúsi sa im zobrať kufor, v ktorom sú chobotničky ukryté, ale v poslednej chvíli mu v tom zabráni nečakaný príchod ich otca (Pavel Zedníček). Počas Vianoc sa rodičia uzmieria a namiesto rozvodu sa vyberú s deťmi k moru. V prístave však otec oznámi rodine, že sa musia vrátiť. Medzitým chobotničky zbadajú vedca, ktorý ich sledoval a dajú sa na útek kamiónom spolu s deťmi. Za nimi sa pustia Holanový na vedcovom aute. Deti sa im ale stratia a s kamiónom havarujú. Eva sa pokúsi uhasiť vznikajúci požiar pričom penou postrieka i chobotničky. Tie začnú strácať svoju energiu a ich posledné želanie je, aby boli vtáky. Deti ich teda premodelujú na vtákov a oni odletia. Na miesto nehody prichádzajú aj Holanový s vedcom no chobotničky sú už preč. PC

Miesta natáčania:

Film sa z väčšej časti točil v Prahe na Kampě, v Národnom divadle. Točilo sa aj v interiéroch Nerudovho gymnáziu v Hellichovej ul., ktoré patrí medzi najstaršie gymnáziá v Čechách. Viac informácií o tejto škole sa dozviete na jeho oficiálnych stránkach.

3.2.2024Steev vložil reálnou fotografii k místu natáčení Zatáčka z filmu Veselé Vánoce přejí chobotnice.
3.2.2024Steev vložil místo natáčení Zatáčka k filmu Veselé Vánoce přejí chobotnice.
15.4.2022LuckyLoser vložil reálnou fotografii k místu natáčení Výskumný ústav z filmu Veselé Vánoce přejí chobotnice.
19.2.2014Boda vložil reálnou fotografii k místu natáčení Železniční přejezd z filmu Veselé Vánoce přejí chobotnice.
19.2.2014Boda vložil reálnou fotografii k místu natáčení Dom pri ceste z filmu Veselé Vánoce přejí chobotnice.
31.7.2012martin.kout28 vložil místo natáčení Železniční přejezd k filmu Veselé Vánoce přejí chobotnice.
30.7.2012martin.kout28 nalezl lokaci místa natáčení Dom pri ceste z filmu Veselé Vánoce přejí chobotnice.
16.1.2012vk.krupka vložil reálnou fotografii k místu natáčení parkovisko z filmu Veselé Vánoce přejí chobotnice.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.93