Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

PC

Do mestečka Opolná prichádza na dovolenku kapitán Exner (Jiří Kodet). Na dovolenke nezaháľa a zoznámi sa s mladou sprievodkyňou na zámku Lídou (Jana Boučková). V tom čase zabijú v zámockom parku údržbára na zámku Rambouska. Rambousek bol aj výborný maliar a obuvník. Poručík Štajner (Miroslav Zounar) zatkne lesného robotnika Kolářa (Otto Lackovič), ktorý sa v deň vraždy s Rambouskom pohádal a u ktorého sa našla sekera, vražedná zbraň. Ďalšie vyšetrovanie ale ukáže, že to Kolář nebol. Vyšetrovania sa ujíma kapitán Exner, ktorému dovolenku zrušili, spolu so svojim tímom. Postupne vypočúva zamestnancov zámku. Na dôležitú stopu ho privedie výpoveď MUDr. Hausera (Vladimír Kratina) a sprievodkyne na zámku slečny Domkářové. Tí boli v čase vraždy spolu a videli ako niekto zobral z balustrády obrus. Exner sa dovtípi, že do obrusu vrah musel zabaliť šaty, ktoré použil pri vražde. Večer Exner navštívi por. Štajnera a porozpráva mu o svojej domnienke. Na druhý deň začnú policajti prehľadávať zámocký park a hľadať balík s vrahovými šatami. Exnera napadne, že vrah mohol hodiť balík so šatami do rybníka. Jeho domienka sa ukáže ako správna a sám vyloví z rybníka kufor so šatami. Podľa šiat a vreckovky s monogramom potom usvedčí skutočného vraha, ktorým bol maliar Matějka (Bohuslav Čáp). (PC)

Miesta natáčania:

Film Smrt talentovaného ševce sa točil v mestečku Opočno. Filmárom poslúžili k natáčaniu ako exteriéri i interiéri zámku s parkom, ale i námestie, nemocnica a železničná stanica.

5.7.2018Polsonside vložil reálnou fotografii k místu natáčení Námestie z filmu Smrt talentovaného ševce.
5.7.2018Polsonside vložil reálnou fotografii k místu natáčení zámocká spálňa z filmu Smrt talentovaného ševce.
5.7.2018Polsonside vložil reálnou fotografii k místu natáčení Stavidlo z filmu Smrt talentovaného ševce.
14.10.2017jised vložil reálnou fotografii k místu natáčení nádvorie na zámku z filmu Smrt talentovaného ševce.
14.10.2017jised vložil reálnou fotografii k místu natáčení Námestie z filmu Smrt talentovaného ševce.
20.8.2017jised vložil reálnou fotografii k místu natáčení V pavilónu z filmu Smrt talentovaného ševce.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.91