Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

milhaushb

Problémy dospívající patnáctileté Jany. Po prvním citovém vzplanutí, které ještě nedokáže pojmenovat a které si ve své dívčí představivosti povýšila na lásku, se dostává do rozporu sama se sebou. Cítí se již dospělou, a přitom je ještě všemi považována za dítě. Patří do dětského kolektivu, ale vzpírá se mu. Když ji rodiče víceméně přinutí, aby jela na tábor, dělá všechno proto, aby nezapadla mezi partu, aby se jí v táboře nelíbilo, aby se ostatním dětem zprotivila. Ale všechno nakonec samozřejmě dopadne úplně jinak, než si dívka naplánovala...(oficiální text distributora)

Místa natáčení

Ve filmu Údolí krásných žab se objevují záběry hradu Lipnice nad Sázavou. Při srovnání jsou patrné značné opravy hradu. V záběru, kdy děti jedou na tábor, se objevuje hráz přehrady Sedlice. Pozorní čtenáři si nenechají ujít spojitost s komedií Jedna ruka netleská. Natáčela se zde noční scéna, kdy chce Standa "zachránit" Ondřeje.

22.12.2015DrKluge nalezl lokaci místa natáčení Jízda krajem z filmu Údolí krásných žab.
22.12.2015DrKluge vložil reálnou fotografii k místu natáčení Jízda krajem z filmu Údolí krásných žab.
9.5.2014DrKluge vložil reálnou fotografii k místu natáčení průjezd z filmu Údolí krásných žab.
3.11.2013DrKluge okomentoval místo natáčení cesta na tábor přes most z filmu Údolí krásných žab.
21.10.2013DrKluge okomentoval místo natáčení most z filmu Údolí krásných žab.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.33