Menu

Proč se vámi vložené filmy či místa nezobrazí na webu?

Proč se vámi vložené filmy či místa nezobrazí na webu?

Vložili jste do databáze film anebo místo, a ono se ne a ne objevit na těchto stránkách? Přečtete si příčiny a rady pro řešení. Aktualizováno!

Vložili jste do databáze film anebo místo, a ono se ne a ne objevit na těchto stránkách? Přečtete si příčiny a rady pro řešení. Filmová místa.cz umožňují každému vložení filmu a místa natáčení. Jak jistě víte, všechny vložené informace prochází před zveřejněním kontrolou. Vložili jste film, anebo místo natáčení, a ono se na webu ne a ne objevit ani po několika dnech? Pak bude zřejmě ve vložených datech chyba nebo nějaký nedostatek. Následující řádky přináší informace o jednoduchých pravidlech a radách, jak se komplikacím do budoucna vyhnout.

Vložil(a) jsem film, stále se však na stránkách neobjevil

V databázi máme momentálně několik nepublikovaných filmů. Proč nejsou zveřejněné? V drtivé většině případů proto, že u daného filmu není vloženo alespoň jedno místo natáčení. Nechceme vytvářet "prázdnou" databázi filmů bez zajímavých informací - místech natáčení. Proto požadujeme, aby u každého filmu bylo alespoň jedno místo - alespoň jeden screenshot z filmu se zajímavým místem. Možná tuto podmínku zrušíme, nicméně publikování filmu bez místa by podmiňovaly kvalitní informace o jeho místech natáčení.

Zde přivítám vaše názory v diskusi pod článkem. Na každý pád vámi vložený film v niveč nepřijde a rozhodně je nemažeme, v databází zůstávají. Usnadní nám práci v budoucnu. Ve formuláři pro vložení filmového místa, konkrétně v seznamu filmů, najdete i film nezveřejněný. Kdokoli pak může k filmu přidat místo a pak již nic nebrání jeho zveřejnění. Sami se snažíme k filmu, ke kterému autor nevložil žádné místo, taková místa pořídit. Ne všechna DVD však máme po ruce.

Vložil jsem filmové místo anebo fotografii, na stránkách se však nezveřejnilo

Zde se chceme držet zásady kvality databáze filmových míst. Zatím zůstává povinný screenshot z filmu, a možná i tuto zásadu přehodnotíme. Tak, abyste mohli vkládat jen fotografie s doplněním screenshotu v budoucnu. Informaci o místě natáčení tedy prozatím využijeme v interaktivní mapě, zároveň se snažíme získat film abychom screenshot doplnili a vaše informace se na Filmová místa.cz objevily.

Aktualizováno: Občas se v administraci objeví i fotografie, které pochází z jiných českých komerčních webů. Jejich vlastní fotografie chráněné autorským zákonem nemůžeme použít na Filmová místa.cz! Již jednou jsme fotografie náležící jinému webu stáhli. Problémem tkví v tom, že my sami nejsme schopni ve většině případů rozlišit, zdali jde o fotografie z jiného webu, nebo o vaše vlastní fotografie. Neexistuje také nástroj, který by takové ověření provedl. V krajním případě akceptujeme, nebo i sami využíváme fotografie pouze z oficiálních stránek (hradů, zámků, měst či skanzenů), nebo z fotogalerie stránek CzechTourism.com, jejichž licenční podmínky umožňují použití fotografií v rámci propagace České republiky.

Aktualizace interaktivní mapy

...je na chvíli pozastavená. Měníme vkládání nových míst do mapy na efektivnější a snadnější způsob. Děkujeme za pochopení. Věřím, že vám článek pomohl s vysvětlením některých otázek a objasnil, proč se některé vámi vložené filmy či místa neobjeví na webu okamžitě. Nebráníme se tipům, námětům a radám, stačí nás kontaktovat.

Komentáře

Neexistují žádné položky.

Komentáře

Jméno(*)
E-mail
Opište kód(*,1)
Komentář(*,2)

*) Údaje označené hvězdičkou a tučným písmem jsou povinné.

1) Pokud se přihlásíte nemusíte vyplňovat některé údaje.

2) Nepřihlášený uživatel nemůže vkládat některé textové prvky - například odkazy.

Chcete-li text v textových polích naformátovat, použijte následující značky:

*Kurzíva* nebo _Kurzíva_

**Tučný text** nebo __Tučný text__

#Nadpis první úrovně

##Nadpis druhé úrovně

Příklad [odkazu](https://filmovamista.cz) na Filmová místa.cz. Vznikne:
Příklad odkazu na Filmová místa.cz.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.7