Menu

Soutěž s Filmopolis.cz o DVD: vyhlášení výherce!

Soutěž s Filmopolis.cz o DVD: vyhlášení výherce!

Připravili jsme pro vás ve spolupráci s Filmopolis.cz první soutěž o filmové DVD. Stačí, když ze současné fotografie poznáte, který film se zde natáčel.

Počet soutěžících nás velmi mile překvapil a takřka všechny zúčastněné musíme pochválit: jako znalí filmoví fanoušci správně uvedli místo natáčení z filmu Obecná škola. Mezi nesprávnými tipy se objevily nejčastěji filmy Slavnosti sněženek, Tmavomodrý svět, Jízda nebo Román pro ženy.

DVD filmu Obecná škola od Filmopolis.cz vyhrává: Jana Maurencová

Výherce budeme kontaktovat emailem uvedeným v soutěži. Pokud nám výherce neodpoví do sedmi dnů, vylosujeme dalšího výherce. Děkujeme všem účastníkům i sponzorovi za cenu a doufáme, že se soutěž líbila.

Pravidla soutěže jsou jednoduchá. Následující fotografie z minulého roku odpovídá filmovému záběru z jednoho z významných českých filmů. Napište nám prostřednictvím odpovědního formuláře na konci článku, o který film se jedná. Rázem budete zařazeni do slosování o DVD právě tohoto filmu.

Nápověda: vodítko ke správné odpovědi hledejte na této stránce.

Sponzor soutěže: DVD obchod Filmopolis.cz.

Pravidla soutěže:

Soutěž probíhá v období 8.3 - 29.3.2009. Hlasovat tedy můžete do sobotní půlnoci. V neděli bude vyhlášen výherce. Jednu emailovou adresu lze do soutěže přihlásit pouze jednou. Emailová adresa MUSÍ být ve správném formátu, právě prostřednictvím emailu kontaktujeme výherce. Nemusíte být registrovaným uživatelem Filmová Místa.cz, Vaše emailová adresa také nebude použita pro zasílání jakýchkoli sdělení z Filmová Místa.cz ani Filmopolis.cz.

Komentáře

Neexistují žádné položky.

Komentáře

Jméno(*)
E-mail
Opište kód(*,1)
Komentář(*,2)

*) Údaje označené hvězdičkou a tučným písmem jsou povinné.

1) Pokud se přihlásíte nemusíte vyplňovat některé údaje.

2) Nepřihlášený uživatel nemůže vkládat některé textové prvky - například odkazy.

Chcete-li text v textových polích naformátovat, použijte následující značky:

*Kurzíva* nebo _Kurzíva_

**Tučný text** nebo __Tučný text__

#Nadpis první úrovně

##Nadpis druhé úrovně

Příklad [odkazu](https://filmovamista.cz) na Filmová místa.cz. Vznikne:
Příklad odkazu na Filmová místa.cz.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.57