Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Filmová místa míří na mezinárodní festival ve Varech!

Filmová místa míří na mezinárodní festival ve Varech!

Na Karlovarském festivalu zazáří světové hvězdy, uctí památku Miloše Formana, nabídne výstavu festivalových fotografií i letní kino zdarma.

Tak trochu od konce: hostem slavnostního zakončení MFF KV bude britský herec Robert Pattinson. Lamače dívčích srdcí proslavila velkorozpočtová úpírská Twiligt sága, ve Varech však představí svou spolupráci na dalších, často nezávislých projektech se zajímavými tématy či výraznými filmaři. Objevil se v nové adaptaci slavného Maupassantova Miláčka (Bel Ami, 2012), s Davidem Cronenbergem natočil temnou futuristickou vizi Cosmopolis (2012), uvedenou také na MFF Karlovy Vary, a snímek Mapy ke hvězdám (Maps to the Stars, 2014). Na červený koberec k hotelu Thermal dorazí v sobotu 7. července kolem 16 hodiny a během večera převezme od Jiřího Bartošky cenu prezidenta festivalu.

Robert Pattinson (foto MFFKV)

Na slavnostním zahájení potkají návštěvníci režiséra Taika Waititiho a producenta Carthew Neala. Tito Novozélanďané v současné době natáčejí v Česku snímek Jojo Rabbit.

Za pozornost bude stát nový film Muž, který zabil Dona Quijota. Režisérem je člen britské komediální skupiny Monty Python Terry Gilliam. Slavnostní projekce proběhne ve středu 4. července ve 14 hodin ve Velkém sále hotelu Thermal.

KVIFF logo pro rok 2018

Od 29. června do 9. září 2018 v Galerii umění Karlovy Vary v rámci 53. ročníku proběhne výstava festivalových fotografií. Představí více než stovku snímků od renomovaných českých fotografů. Výstava FESTIVAL nabídne snímky, ve kterých reflektuje nejen význam této kulturní a společenské akce, ale podává i zprávu o estetice a vyjadřování v současné české dokumentární fotografii.

V sobotu 30. června uvede hrdina z věznice Shawshank Tim Robbins tento legendární snímek, v pátek 6. července proběhne projekce snímku Léto a v sobotu 7. července letní scéna nabídne francouzský film Utop se, nebo plav, který rozesmál i dojal publikum v Cannes.

I letos doplní festival řada doprovodných akcí, diskuzí, koncertů i nočních parties. Máme se na co těšit!

Komentáře

Neexistují žádné položky.

Komentáře

Jméno(*)
E-mail
Opište kód(*,1)
Komentář(*,2)

*) Údaje označené hvězdičkou a tučným písmem jsou povinné.

1) Pokud se přihlásíte nemusíte vyplňovat některé údaje.

2) Nepřihlášený uživatel nemůže vkládat některé textové prvky - například odkazy.

Chcete-li text v textových polích naformátovat, použijte následující značky:

*Kurzíva* nebo _Kurzíva_

**Tučný text** nebo __Tučný text__

#Nadpis první úrovně

##Nadpis druhé úrovně

Příklad [odkazu](https://filmovamista.cz) na Filmová místa.cz. Vznikne:
Příklad odkazu na Filmová místa.cz.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.62