Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Letní kina ovládnou Temné síly: boj s neznámým virem začíná!

Letní kina ovládnou Temné síly: boj s neznámým virem začíná!

Ideální způsob, jak se zchladit v horkých dnech je zajít do kina na mrazivý příběh, při kterém bude divákovi tuhnout krev v žilách. Takový zážitek slibuje sci-fi thriller Temné síly od producentů věhlasného seriálu Stranger Things a sci-fi filmu Příchozí.

V Americe se objevil neznámý virus a usmrtil 98 % všech dětí. U přeživšího zbytku se začínají projevovat nebezpečné superschopnosti, kvůli nimž jsou prohlášeny za nepřátele státu a umístěny do internačních táborů. Dívka Ruby z tohoto tábora utíká a přidává se ke skupince teenagerů, kteří stejně jako ona prchají před tyranskou vládou svých věznitelů.

foto: CinemArt

Ruby jako jedna z mála tuto záhadnou epidemii přežila. Ale nemoc se neobešla bez následků, začínají se u ní nekontrolovatelně projevovat záblesky ničivých superschopností, kvůli nimž je odvezena do speciálního tábora. Zde jsou nedobrovolně internovány další přeživší děti, u kterých se projevily podobné anomálie.

foto: CinemArt

Tyto nadpřirozené síly jsou označeny barvami: zelení jsou výjimečně inteligentní, modří ovládají telekinezi, žlutí mají kontrolu nad elektřinou, oranžoví umí číst myšlenky a ovládat paměť a ti nejnebezpečnější, červení, ovládají oheň. Ruby by měla být zařazena mezi oranžové, ale v táboře se jí podaří svou skutečnou sílu utajit a vydává se za poměrně neškodnou zelenou.

foto: CinemArt

Jako Ruby se představí Amandla Stenberg známá jako malá Rue z prvního dílu Hunger Games a svou postavu přibližuje slovy: „Ruby má sílu, které nerozumí - umí manipulovat s lidskými vzpomínkami, vidí do jejich hlavy a manipuluje s jejich myšlenkami a pocity. Je zpočátku vyděšená a ponížená tyranským prostředím tábora. Pak se ale vydává na dlouhou cestu a spolu s novými přáteli začíná chápat svou sílu.“

Temné síly jsou prvním hraným snímkem režisérky Jennifer Yuh Nelson, která je známá především animovaným snímkem Kung Fu Panda. Natáčení probíhalo v americkém státě Georgie a to přímo v jeho hlavním městě Atlanta.

V českých kinech se snímek objeví 9. srpna 2018

Komentáře

Neexistují žádné položky.

Komentáře

Jméno(*)
E-mail
Opište kód(*,1)
Komentář(*,2)

*) Údaje označené hvězdičkou a tučným písmem jsou povinné.

1) Pokud se přihlásíte nemusíte vyplňovat některé údaje.

2) Nepřihlášený uživatel nemůže vkládat některé textové prvky - například odkazy.

Chcete-li text v textových polích naformátovat, použijte následující značky:

*Kurzíva* nebo _Kurzíva_

**Tučný text** nebo __Tučný text__

#Nadpis první úrovně

##Nadpis druhé úrovně

Příklad [odkazu](https://filmovamista.cz) na Filmová místa.cz. Vznikne:
Příklad odkazu na Filmová místa.cz.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.22