Menu

Po stopách filmu Ronin (video)

Po stopách filmu Ronin (video)

Film Ronin se natáčel na několika místech Francie, především v Paříži, v Nice a ve městě Arles. Naše srovnávací video vás na tato místa pozve.

Film Ronin se vryl do paměti především efektními automobilovými honičkami. Každý žebříček "Top nejlepších automobilových honiček" opanuje Ronin na některé z předních příček. Natáčení na pařížských ulicích muselo být neskutečně náročné.

Nám se však film líbí i z jiných důvodů, především zachovává věrnost filmových lokací. Když v jednom ze záběrů Sam (Robert de Niro) zjistí od svého zdroje, že se Gregor (Stellan Skarsgård) nachází ve městě Arles, přenesou se filmaři skutečně do města Arles. To bývá u filmů spíše výjimkou, nežli pravidlem.

Město Arles je navíc zajímavé samo o sobě, za návštěvu stojí, i když nejste fanouškem Ronina. Nás může těšit další fakt, v tomto městě si, sice krátkou, zato ústřední epizodku zahrál i Jan Tříska.

Paříž, Nice, Arles

Filmové záběry z Nice a Arles jsme pořídili letos o prázdninách při tak trochu filmovém road tripu po jižní Francii a Barceloně. Až nyní se nám však podařilo přidat ještě několik lokací z Paříže, kde film začíná i končí. Podívejte se na sestřih filmových míst a skutečných záběrů.

Samozřejmě není v našich silách najít všechna filmová místa, ještě některá nám zbývají. Například na návštěvu Cannes, kde se nachází hotel, v němž Sam s Deirdre pozorovali ochranku majitele kufříku, nám letos nevyšel čas. Snad příště.

Robert de Niro a Natascha McElhone

Komentáře

Neexistují žádné položky.

Komentáře

Jméno(*)
E-mail
Opište kód(*,1)
Komentář(*,2)

*) Údaje označené hvězdičkou a tučným písmem jsou povinné.

1) Pokud se přihlásíte nemusíte vyplňovat některé údaje.

2) Nepřihlášený uživatel nemůže vkládat některé textové prvky - například odkazy.

Chcete-li text v textových polích naformátovat, použijte následující značky:

*Kurzíva* nebo _Kurzíva_

**Tučný text** nebo __Tučný text__

#Nadpis první úrovně

##Nadpis druhé úrovně

Příklad [odkazu](https://filmovamista.cz) na Filmová místa.cz. Vznikne:
Příklad odkazu na Filmová místa.cz.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.64