Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

Sniddin

Hrdiny Prince Kaspiana jsou opět sourozenci Pevensieovi – Peter, Zuzana, Edmund a Lucie. Jsou povolaní z válkou sužované Anglie, aby pomohli vrátit svobodu mírumilovným obyvatelům bájné Narnie a nastolit na trůn legitimního dědice trůnu, mladého prince Kaspiana. Země se totiž od doby, kdy ji děti opustily, radikálně změnila. Vládne tam zlý král Miraz, před jehož zlobou se ukrývají bájná narnijská stvoření i mluvící zvířata. Mladé hrdiny čeká dlouhá a nelítostná bitva, ve které musí osvědčit nejen odvahu, ale i soudržnost. (oficiální text distributora)

26.2.2021yurasch vložil místo natáčení Rušná ulice k filmu Letopisy Narnie: Princ Kaspian.
26.2.2021yurasch vložil místo natáčení Vchod do metra k filmu Letopisy Narnie: Princ Kaspian.
26.2.2021yurasch vložil místo natáčení Auto k filmu Letopisy Narnie: Princ Kaspian.
6.3.2018TomHala vložil reálnou fotografii k místu natáčení Dávní králové přichází, útočiště Narnianů z filmu Letopisy Narnie: Princ Kaspian.
22.10.2013Moondancer vložil reálnou fotografii k místu natáčení Šarvátka mezi princem Kaspianem a králem Petrem z filmu Letopisy Narnie: Princ Kaspian.
22.10.2013Moondancer vložil místo natáčení Šarvátka mezi princem Kaspianem a králem Petrem k filmu Letopisy Narnie: Princ Kaspian.
22.10.2013Moondancer vložil reálnou fotografii k místu natáčení Dávní králové přichází, útočiště Narnianů z filmu Letopisy Narnie: Princ Kaspian.
22.10.2013Moondancer vložil místo natáčení Dávní králové přichází, útočiště Narnianů k filmu Letopisy Narnie: Princ Kaspian.
27.1.2012Sniddin vložil film Letopisy Narnie: Princ Kaspian.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.76