Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

DanielSann

Další dobrodružství lovce pokladů Benjamina Gatese v podání Nicolase Cage plné tajemství, konspirace, překvapivých zvratů a zábavy. Pro Bena Gatese (Nicolas Cage) je historie stále živá a občas nabízí možnost nalézt neuvěřitelné poklady. Nyní je spolu se svým otcem (Jon Voight) ohromen nálezem dlouho ztracených stránek z deníku vraha, který zabil Abrahama Lincolna. Informace na těchto stránkách nesou šokující odhalení o tom, že se jejich předek, Thomas Gates, na atentátu podílel. Ben se musí se svou nyní už bývalou přítelkyní, archivářkou Abigail Chase (Diane Kruger) a technickým kouzelníkem Rileym Poolem (Justin Bartha) vydat na dobrodružství za legendární Knihou tajemství, která snad pomůže očistit rodinné jméno. Pátrání po jednom z nejutajenějších a nejstřeženějších artefaktů je zavede například do Buckinghamského paláce (do něj se musí vloupat), do Bílého domu (do něj se také musí vloupat) i do divokých hor. Postupně odhalují stopy, které hrozí tím, že celé dějiny převrátí vzhůru nohama. Ben nakonec neváhá použít ani tajnou zbraň - svou matku v podání oscarové Helen Mirren

1.9.2019PetrJust vložil reálnou fotografii k místu natáčení Mt. Vernon z filmu Lovci pokladů: Kniha tajemství.
12.7.2017georgecuthbert vložil reálnou fotografii k místu natáčení Knihovna Kongresu z filmu Lovci pokladů: Kniha tajemství.
12.7.2017georgecuthbert okomentoval místo natáčení Prezidentská kniha z filmu Lovci pokladů: Kniha tajemství.
12.7.2017georgecuthbert vložil reálnou fotografii k místu natáčení Budova FBI z filmu Lovci pokladů: Kniha tajemství.
9.7.2017georgecuthbert vložil reálnou fotografii k místu natáčení Oválná pracovna z filmu Lovci pokladů: Kniha tajemství.
25.1.20160kozel vložil reálnou fotografii k místu natáčení Prezidentská kniha z filmu Lovci pokladů: Kniha tajemství.
2.8.2015jureff vložil reálnou fotografii k místu natáčení Výlet do Londýna z filmu Lovci pokladů: Kniha tajemství.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.52