Menu

Video

Děj filmu či seriálu

DanielSann

Začátek je navzdory tomuto tvrzení velmi pohodový. V útulném newyorském klubu probíhá párty na rozloučenou. Jejím aktérem je Rob, který se rozhodl dát sbohem městu přezdívanému Big Apple a odjet pracovat do Japonska. Zábava je v plném proudu, digitální kamera snímá rozjařené tváře Robových přátel, jenže pak vše razancí blesku přeruší výpadek proudu a zlověstný neidentifikovatelný zvuk, který se rozléhá nad městem. Dodávka elektřiny se sice po chvíli obnoví, ale úleva je jen dočasná. Zatímco televizní reportéři spekulují o zemětřesení nebo jiné přírodní katastrofě, nedaleký horizont ozařuje mohutná exploze, znovu doprovázená tím podivným zvukem připomínajícím kvílení nějakého pravěkého monstra. Párty razantně končí, nastává panika. Špatně se ale utíká, když netušíte před čím prcháte.

Éru pseudodokumentárních filmů, které se tvářily jako záznam skutečnosti, ačkoliv šlo o naprostou fikci, s úspěchem odstartovala Záhada Blair Witch. Následovala celá řada spíš neúspěšných snímků natočených obdobnou technikou, nikdo se ale tímhle způsobem neodhodlal realizovat katastrofický thriller se stovkami komparsistů a desítkami nákladných trikových scén. Producent J. J. Abrams už ale mnohokrát dokázal, že má odvahu prorážet nové cesty, a k téhle navíc přizval zkušeného režiséra Matta Reevese a scenáristu Drewa Goddarda.

5.3.2015DanielSann vložil místo natáčení Úkryt v parku k filmu Monstrum.
5.3.2015DanielSann vložil místo natáčení Monstra útočí na Manhattan k filmu Monstrum.
5.3.2015DanielSann vložil místo natáčení Frank Stella k filmu Monstrum.
5.3.2015DanielSann vložil místo natáčení Cesta ven z Bethtiného bytu k filmu Monstrum.
5.3.2015DanielSann vložil místo natáčení Stanice metra k filmu Monstrum.
5.3.2015DanielSann vložil místo natáčení Vybitá baterie k filmu Monstrum.
5.3.2015DanielSann vložil místo natáčení Útěk z Manhattanu k filmu Monstrum.
5.3.2015DanielSann vložil film Monstrum.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.83