Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

v.strnadel

Černobyl, pětidílná minisérie z koprodukce společností HBO a Sky, rekonstruuje příběh o jaderné havárii z roku 1986, jedné z nejhorších katastrof v historii způsobených člověkem, a o obětech, které byly učiněny pro záchranu Evropy před nepředstavitelnou pohromou. Dne 26. dubna 1986 otřásla jadernou elektrárnou v Černobylu na Ukrajině mohutná exploze, která uvolnila nebezpečné radioaktivní látky nejen na ukrajinském, běloruském a ruském území tehdejšího Sovětského svazu, ale také do oblastí Skandinávie a západní Evropy. Jared Harris ztvárňuje Valerije Legasova, předního sovětského jaderného fyzika, který vedl vyšetřování tragické události. Stellan Skarsgård hraje sovětského místopředsedu vlády Borise Ščerbinu, kterého Kreml pověřil vedením vládní komise zjišťující okolnosti havárie. Emily Watsonová představuje jadernou fyzičku Ulanu Khomyukovou, která chce odhalit tajemství kolem černobylského neštěstí.(HBO Europe)

17.5.2019v.strnadel vložil reálnou fotografii k místu natáčení Občané utíkají z epizody Please Remain Calm seriálu Černobyl.
17.5.2019v.strnadel vložil místo natáčení Občané utíkají k epizodě Please Remain Calm seriálu Černobyl.
17.5.2019v.strnadel vložil reálnou fotografii k místu natáčení Východ z domu z epizody Please Remain Calm seriálu Černobyl.
17.5.2019v.strnadel vložil místo natáčení Východ z domu k epizodě Please Remain Calm seriálu Černobyl.
17.5.2019v.strnadel vložil reálnou fotografii k místu natáčení Evakuace města Pripjať dům 69 auto z epizody Please Remain Calm seriálu Černobyl.
17.5.2019v.strnadel vložil místo natáčení Evakuace města Pripjať dům 69 auto k epizodě Please Remain Calm seriálu Černobyl.
16.5.2019v.strnadel nalezl lokaci místa natáčení Domy v Pripjať z epizody Please Remain Calm seriálu Černobyl.
16.5.2019v.strnadel vložil reálnou fotografii k místu natáčení Domy v Pripjať z epizody Please Remain Calm seriálu Černobyl.
16.5.2019v.strnadel vložil seriál Černobyl.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.61