Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Harry Potter a kámen mudrců

Harry Potter a kámen mudrců

Detail filmu

Děj filmu či seriálu

ozzy

Kdo by dnes už alespoň nezaslechl jméno Harryho Pottera, čarodejnického učně, jehož neskutečná popularita mezi dětmi během krátké doby zasáhla i dospělé. Filmovou verzi jeho prvního příběhu zrežíroval Chris Columbus ve spolupráci s autorkou "potterovských" románů J. K. Rowlingovou a pod přísným a podnětným dohledem své dcery Eleanor přenesl na filmové plátno svět Školy čar a kouzel v Bradavicích v plném lesku a hávu hodném největšího kouzelníka na světě.

Celý příběh Kamene Mudrců se točí kolem sirotka Harryho Pottera. Tomu krátce po narození zahynou za neobvyklých událostí oba rodiče, a Harry proto musí vyrůstat v rodině strýce Vernona a tety Petunie, kteří mu neustále dávají najevo, že místo kde bydlí, není domov. O to větší překvapení ho čeká, když mu v den jeho jedenáctých narozenin přijde dopis, který je předzvěstí změny v jeho dosavadním životě. Od nynějška není obyčejným chlapcem, i když na to stále vypadá, ale stává se studentem Školy čar a kouzel v Bradavicích. Ani tento nový život však nebude procházka růžovou zahradou, obzvlášť když se začne probouzet Harryho záhadná minulost a její temný hrdina, Lord Voldemort... (oficiální text distributora)

28.12.2023sokol282 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Ulice z filmu Harry Potter a kámen mudrců.
28.12.2023sokol282 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Velká síň z filmu Harry Potter a kámen mudrců.
18.1.2015Daisy20 nalezla lokaci místa natáčení Velká síň z filmu Harry Potter a kámen mudrců.
18.1.2015Daisy20 vložila reálnou fotografii k místu natáčení Velká síň z filmu Harry Potter a kámen mudrců.
20.7.2013ondrach okomentoval film Harry Potter a kámen mudrců.
20.7.2013ondrach vložil reálnou fotografii k místu natáčení Nástupiště 9 a 3/4 z filmu Harry Potter a kámen mudrců.
21.5.2012Nolee vložil místo natáčení Harry mluví s hadem k filmu Harry Potter a kámen mudrců.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.85