Menu

Nestárnoucí Muzzikanti mají dračí sílu

Nestárnoucí Muzzikanti mají dračí sílu

Dvě generace rockerů, dlouhonohé kočky, folkový bard a vycházející polská hvězda. Muzzikanti přinášejí sex, alkohol, drogy a rock´n´roll v kulisách Těšínského Slezska.

První březnový podvečer se před smíchovským kinem Cinestar rozjel hudební koncert u příležitosti slavnostní premiéry hudebního filmu českého producenta, textaře Petra Šišky a slovenského režiséra Dušana Rapoše (Fontána pre Zuzanu). Na podiu se vystřídaly herecké hvězdy a ukázali se i zpěváci, kteří filmovým hrdinům poskytli svoje profesionální hlasy.

Premiéra v kině Cinestar (foto: Karolína Košařová)

Pěvecké party začínajícího rockera Robina (Patrik Děrgel) nazpíval slovenský zpěvák Peter Cmorik, hlasu legendárního Izziho (Pavel Kříž) se chopil Roman Izzi Izaiáš z kapely Doga, zpěv tajemné Kláry (Michalina Olszańska) vzala za svůj Marta Jandová. Některé hudební party si střihnul Pavel Callta.

Premiéra Muzzikantů (foto: Karolína Košařová)

Martin Dejdar ovlivňuje doposud nestrannou redaktorku Filmových míst :) (foto: Karolína Košařová)

Vycházející makedonskou hvězdičku, která se blýskla v roli křehké Eriky (Sara Sandeva), rozezpívala Markéta Konvičková. Martin Dejdar se ve filmu objevil jako nepříjemný stárnoucí závistivec Majkl Boss, oblíbený bavič si v Muzzikantech dokonce jako jeden z mála herců doopravdy zazpíval. I když mu ve filmu připadla role obtloustlého sebestředného narcise, ve skutečnosti je Martin stále přitažlivým a okouzlujícím mužem. Hlavní hvězdou večera byl bez debat folkový bard Jaromír Nohavica, který si ve filmu zahrál sám sebe a jeho milé písničky daly celému filmu pomyslný rámec.

Muzzikanti jsou nenáročným snímkem o hudebním prostředí pro Pražáky vzdáleného Těšínského Slezska, film je plný nádherných pohledů na drsné a přesto krásné Beskydy. Jednoduchý příběh zdobí sexy nečitelná vycházející polská hvězda Michalina Olszańska, filmu sluší hluboké tmavé oči Patrika Děrgela a srdce nejednoho diváka se zastaví při scéně, kdy se Pavel Kříž zasněně dívá do očí psycholožky Evy Vejmělkové, jejich „láska z Básníků“ je přímo hmatatelná. Tento film bez potoků krve, s milou hudbou a jednoduchými vztahovými tématy bude především přes velké prázdniny slušet nejednomu letnímu kinu.

Komentáře

Neexistují žádné položky.

Komentáře

Jméno(*)
E-mail
Opište kód(*,1)
Komentář(*,2)

*) Údaje označené hvězdičkou a tučným písmem jsou povinné.

1) Pokud se přihlásíte nemusíte vyplňovat některé údaje.

2) Nepřihlášený uživatel nemůže vkládat některé textové prvky - například odkazy.

Chcete-li text v textových polích naformátovat, použijte následující značky:

*Kurzíva* nebo _Kurzíva_

**Tučný text** nebo __Tučný text__

#Nadpis první úrovně

##Nadpis druhé úrovně

Příklad [odkazu](https://filmovamista.cz) na Filmová místa.cz. Vznikne:
Příklad odkazu na Filmová místa.cz.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.22