Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Ad Astra: S Bradem Pittem k hranicím naší sluneční soustavy

Ad Astra: S Bradem Pittem k hranicím naší sluneční soustavy

Jestli mezi vaše oblíbené filmy patří Interstellar, pak je snímek Ad Astra jasnou volbou pro první podzimní dny na sklonku září. Brad Pitt se jako lehce autistický astronaut vydává, jak praví latinské motto Per aspera ad Astra, tedy přes překážky ke hvězdám. (Mimochodem jde o oficiální citát britských vzdušných sil RAF).

Film Ad Astra s rozpočtem 87,5 milionů amerických dolarů (o polovinu méně než Interstellar) režíroval James Gray a v hlavních rolích se představí Brad Pitt, Liv Tyler (vzpomínáte si na Armageddon?) nebo ex muž v černé Tommy Lee Jones.

Brad Pitt v hlavní roli jako Roy McBride (foto: CinemArt)

Jsme ve 22. století. Umělá inteligence je integrována do všech průmyslových odvětví, Měsíc a Mars jsou kolonizovány, lidmi osídlené satelity obíhají kolem Neptunu, nejvzdálenější planety sluneční soustavy. Na Zemi se staví nová babylónská věž. Je to anténa, jejíž konec dosahuje až do vesmírného prostoru a která má sloužit k vyhledávání inteligentního mimozemského života.

James Gray chce vykreslit co nejvěrnější vesmír (foto: CinemArt)

Tým budující tuto obří stavbu vede Roy McBride (Brad Pitt). Astronautem se stal díky svému otci (Tommy Lee Jones), jenž byl velitelem výzkumné expedice projektu Lima. I jejím úkolem bylo pátrat po vyspělém mimozemském životě a před dvaceti lety zmizela kdesi v hloubi vesmíru. Nyní je Země postižena řadou nečekaných katastrof, které zasáhnou i stavbu obří antény.

Brad Pitt (foto: CinemArt)

Americké zpravodajské služby se domnívají, že Royův otec stále žije a ohrožení Země má původ v explozích, ke kterým dochází u planety Neptun a souvisí s projektem Lima. Roy se vydává k okraji naší sluneční soustavy s jediným cílem: najít svého otce, který se před dvaceti lety vydal s jednosměrnou jízdenkou na planetu Neptun. Na své cestě odhalí nečekaná tajemství, která budou výzvou i hrozbou pro lidstvo i další existenci naší planety.

Na začátku roku 2016 James Gray oficiálně oznámil natáčení. Za cíl si dal zobrazit ten nejrealističtější pohled na vesmír, jaký se kdy se filmu objevil. Brad Pitt se do projektu Ad Astra přidal v dubnu 2017, natáčení probíhalo v okolí Los Angeles od srpna do října stejného roku.

Ad Astra zamíří do českých kin 19.9. 2019.

Komentáře

Neexistují žádné položky.

Komentáře

Jméno(*)
E-mail
Opište kód(*,1)
Komentář(*,2)

*) Údaje označené hvězdičkou a tučným písmem jsou povinné.

1) Pokud se přihlásíte nemusíte vyplňovat některé údaje.

2) Nepřihlášený uživatel nemůže vkládat některé textové prvky - například odkazy.

Chcete-li text v textových polích naformátovat, použijte následující značky:

*Kurzíva* nebo _Kurzíva_

**Tučný text** nebo __Tučný text__

#Nadpis první úrovně

##Nadpis druhé úrovně

Příklad [odkazu](https://filmovamista.cz) na Filmová místa.cz. Vznikne:
Příklad odkazu na Filmová místa.cz.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.72