Menu

Děj filmu či seriálu

ozzy

Hostinský Tatrmuž z hostince U kamenného stolu truchlí nad ztrátou své manželky, která utekla s nafoukaným, sebestředným a hlavně podprůměrným hercem nejrůznějších rolí. Hostinec málem upadne v zapomnění, naštěstí právě přijeli hostinského synovci Tomáš a Spytihněv. I když ono to s tím štěstím nebude tak růžové, tito již dospělí pánové spolu od útlého dětství, kvůli pár hliněným kuličkám a cvrnkané, nemluví. Domluví se, že první týden povede hostinec Spytihněv, a Tomáš bude podřízeným, a přesně v neděli v poledne si role vymění.

Za pár dnů to jde s hostincem z kopce, situaci navíc zkomplikují sestry Věrka a Alena, které se oběma mládencům tuze líbí. Jak to s hostincem dopadne vám pak samozřejmě prozradit nemohu. Film byl natočen podle románu Karla Poláčka, který jej vydal v roce 1941 pod krycím jménem Vlastimil Rada. V této době nemohl vzhledem ke svému židovskému původu publikovat. (Ozzy)

Filmová místa

Film Hostinec U kamenného stolu se natáčel na těchto místech:

Lány
Lázně Libverda
Průhonice - zámecký park
Roztoky u Prahy
Rychnov nad Kněžnou a okolí
Solnice

kacer57

Malá zajímavost: Jednoho z nápadníků mladých slečen, Gastona, ztvárnil herec Václav Špidla, otec bývalého premiéra vlády ČR Vladimíra Špidly.

28.4.2024sasorts nalezl lokaci místa natáčení Ulička z filmu Hostinec „U kamenného stolu“.
28.4.2024sasorts nalezl lokaci místa natáčení Romantické údolí z filmu Hostinec „U kamenného stolu“.
27.4.2024Film Hostinec „U kamenného stolu“ byl okomentován.
27.4.2024Film Hostinec „U kamenného stolu“ byl okomentován.
16.12.2023sator okomentoval film Hostinec „U kamenného stolu“.
22.10.2015Josef Křehnáč vložil reálnou fotografii k místu natáčení Lázně z filmu Hostinec „U kamenného stolu“.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 2