Menu

Děj filmu či seriálu

nikolaskara

Úspěšná spisovatelka krimi románů Klaudie Wolfová si žije pohodlný a poklidný život mezi prominenty spolu manželem Erikem a jediná chyba na její dokonalosti je závislost na cigaretách. Případ zavražděného paparazzi fotografa, ve kterém nedobrovolně figuruje jako svědkyně, ji opět z výšin lepší společnosti přivede zpět na oddělení vražd mezi staré známé a kolegy.

Pracovitý detektiv Beran, pohodový Čapek, drsný Janda, noblesní doktor Šťovíček, svérázná dvojice techniků Viki a Zvěřina a hlavně přísný policejní šéf Sochor vůbec nejsou nadšení z její horlivé snahy zapojit se znovu do vyšetřování. Jenže Klaudie svou poslední knihou o hledaném mafiánovi Dragounovi zaujala nejen své čtenáře, ale také na sebe neprozřetelně upozornila zločince z kriminálního podsvětí, a vypadá to, že ji sledují a že by jí mohlo jít dokonce i o život.

Klaudii je třeba diskrétně hlídat, držet v bezpečí a hlavně pod dohledem, aby policii svou zbrklostí nekomplikovala práci, a tak nečekaně dostává nabídku, aby jim na některých případech vypomáhala jako psychologická konzultantka. Klaudie je zájmem polichocená a nadšeně souhlasí, ale netuší, že slouží především jako návnada na nebezpečného a nepolapitelného mafiánského bosse. Do jaké míry je to celé pravda a co už je jenom její autorská fantazie, ukáže jen čas. (TV Prima)

22.4.2020nikolaskara nalezl lokaci místa natáčení Vchod do divadla z epizody 11. Když řádí zubatá seriálu V.I.P. vraždy 2.
21.4.2020nikolaskara vložil místo natáčení Vchod do divadla k epizodě 11. Když řádí zubatá seriálu V.I.P. vraždy 2.
21.4.2020nikolaskara vložil reálnou fotografii k místu natáčení Divadlo kouzel z epizody 11. Když řádí zubatá seriálu V.I.P. vraždy 2.
21.4.2020nikolaskara vložil místo natáčení Divadlo kouzel k epizodě 11. Když řádí zubatá seriálu V.I.P. vraždy 2.
21.4.2020nikolaskara vložil místo natáčení Kriminalisté v pláštěnkách k epizodě 11. Když řádí zubatá seriálu V.I.P. vraždy 2.
21.4.2020nikolaskara vložil seriál V.I.P. vraždy 2.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.85