Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

Kralyk

Pavel Krouza (Viktor Preiss) je studentem právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze. Kromě toho je vášnivým amatérským filmařem. Snaží se zachytit první okamžiky pražského života po konci války. Když jednoho dne u Vltavy přemluví mladou dívku k filmování, netuší, že se z ní posléze stane jeho láska. Nemá ale ani zdání, co tato dívka, Helena Poláková (Marta Vančurová), za války zažila. Se svou sestrou Olgou (Libuše Švormová) si Helena prošla útrapami koncentračního tábora, kde zahynuli jejich rodiče. Olga nevěří v "šestákový optimismus" pražské mládeže a plánuje odchod do Austrálie. Mezi tím se Pavel s Helenou sblíží, Pavel odchází ze studií a plní si svůj velký sen. Stává se konečně profesionálním filmařem. Prozatím tedy asistentem režie na Barrandově. Helena řeší, zda zklamat Olgu nebo Pavla. Nakonec má nejen Pavla jako důvod zůstat v Čechách... (Kralyk)

Miesta natáčania:
Film sa točil v Prahe i Ratajích nad Sázavou.

28.5.2022roze vložil reálnou fotografii k místu natáčení Pavel zkoncoval se studiem z filmu Milenci v roce jedna.
31.10.2021RidleyScott okomentoval místo natáčení Pavel vede Helenu na potrat z filmu Milenci v roce jedna.
31.10.2021RidleyScott vložil reálnou fotografii k místu natáčení Pavel vede Helenu na potrat z filmu Milenci v roce jedna.
26.5.2021Chrudoš nalezl lokaci místa natáčení Pavel vede Helenu na potrat z filmu Milenci v roce jedna.
7.10.2017jised vložil reálnou fotografii k místu natáčení Na konečné tramvaje z filmu Milenci v roce jedna.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 2.08