Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

ozzy

Taková jednoduchá věc, jako je maturita, dělí oblíbeného mistra Kroupu od vyššího postu. Navštěvování večerní průmyslovky se však pohodlnému Kroupovi zrovna dvakrát nechce, a to i přes naléhání ostatních kolegů. Ti mají totiž obavu, aby jej na místě mistra nevystřídal až příliš ambiciózní, nicméně naprosto neschopný Hujer.

Průmyslovku ovšem navštěvuje i Kroupův syn a jak se ukáže, tentokrát to nebudou rodiče, kdo učí své děti. Do toho nezaviněná milostná aférka Kroupy a o zábavu je postaráno.

Místa natáčení:

Ve filmu Marečku, Podejte mi pero! se mnoho exteriérů bohužel neobjevuje. Filmovou fabriku si zahrály Strojírny a slévárny v Roudnici nad Labem.

Dům rodiny Týfovy, kam jde Kroupa vysvětlit nedorozumnění, najdete v Praze v ulici Morseova. Dům se od natáčení vcelku výrazně změnil a rozpoznat jej není zcela jednoduché. Filmovou "průmyslovku" si zahrála současná Obchodní akademie na ulici Dušní v Praze 1.

28.12.2022omikron okomentoval místo natáčení Návštěva z filmu Marečku, podejte mi pero!.
26.12.2022sator vložil místo natáčení Návštěva k filmu Marečku, podejte mi pero!.
4.1.2022omikron okomentoval místo natáčení stavba novej továrne 2 z filmu Marečku, podejte mi pero!.
24.1.2015ellobo nalezl lokaci místa natáčení Továrna z filmu Marečku, podejte mi pero!.
9.11.201412jirka vložil reálnou fotografii k místu natáčení Dům Týfových z filmu Marečku, podejte mi pero!.
26.1.2012ozzy schválil místo natáčení Hujerova ulice z filmu Marečku, podejte mi pero!.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.5