Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

GiGiD-Capucino

Celovečerní film Rafťáci je plný smíchu, napětí a trapasů z nečekaných situací. Poslední dovolená s rodiči, při které kluci zažívají akce, u kterých by rodiče vůbec být neměli. Když Dany (Vojtěch Kotek) slíbil Filipovi (Jiří Mádl), že mu pomůže sbalit holku, netušil, kolik překážek se jim postaví do cesty. Přestože se postupně musejí vyrovnat s přítomností Danyho rodičů (Veronika Freimanová a Milan Šteindler), hyperaktivního brášky Honzíka (Matyáš Valenta)a přísného instruktora Bořka (Oldřich Navrátil), objevení dívčího vodáckého kurzu nakonec nabídne nepřeberně možností, jak dosáhnout cíle Filipovy touhy. Co všechno se dá na vodě zažít? Koupání, nudu, peřeje, únavu, lásku, zklamání či opilost. Rafťáci jsou komedií pro mládež, teenagery, ale svoje si v něm najde i generace jejich rodičů, kterým se po bezstarostnosti prvních lásek už jen stýská.

Místa natáčení

Ve filmu Rafťáci se objevují záběry z Prahy. Pak se oba protagonisté přesouvají na Vltavu a kotví pod Rožmberkem nad Vltavou. Jako mávnutím kouzelného proutku se pak přesouvají na řeku Ohři a proplouvají kolem Svatošských skal. Ve filmu si zahraje i hrad Loket a vesnička Rájov - Zlatá Koruna.

21.2.2023kathy-so vložila reálnou fotografii k místu natáčení Filipov dvor z filmu Rafťáci.
21.2.2023kathy-so vložila reálnou fotografii k místu natáčení Filipova garáž z filmu Rafťáci.
21.2.2023kathy-so vložila reálnou fotografii k místu natáčení Filipov dom z filmu Rafťáci.
4.12.2021pbokr nalezl lokaci místa natáčení Autobus z filmu Rafťáci.
18.4.2021Tomáš Slach vložil místo natáčení konec obce k filmu Rafťáci.
17.4.2021Tomáš Slach vložil místo natáčení Autobus k filmu Rafťáci.
14.9.201412jirka vložil reálnou fotografii k místu natáčení pri vode z filmu Rafťáci.
25.6.2012SKY nalezl lokaci místa natáčení Honzík pred fast foodom z filmu Rafťáci.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.26