Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

Holoubek

Joy Millerová je půvabná, chytrá a vtipná mladá dáma, která sní o tom, že si svými schopnostmi jednoho dne podmaní celý New York - ve zkrášlovacích procedurách a tajemstvích se vyzná jako žádná jiná. Místo slávy se jí však lepí smůla na paty a vrcholem všeho je požár ve večerní škole "krásy", kde Joy vyučuje. Než však mohlo být dokonáno dílo zkázy, způsobené nedopalkem cigarety a hořlavým sprayem, Joy se stihla ukázat světu a hlavně novinářům jako neohrožená zachránkyně všeho živého, zvláště laboratorních zvířat z kabinetu. To natolik zaujalo vyslance diktátora z jistého východního totalitního státu, že právě tuto mladou dámu najme jako učitelku k diktátorovým dětem. Joy vycítí, že je to možná životní šance a vydá se směrem na východ. Boris Pochenko vypadá jako naprostý neotesanec s obrovským knírem a rázným krokem, bez smyslu pro humor a moderní svět vůbec. Profese Joy je tady zbytečná, ale bystrá žena se brzy "naučí" být dobrou učitelkou. Diktátorovy tři děti rozkvetou a neotesaný panovník dostává první rafinované ženské lekce.

Místa natáčení 

Kosmetička a zvíře se natáčel na zámku Sychrov.

26.2.2024Film Kosmetička a zvíře byl okomentován.
25.12.2023kacer57 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Před branou z filmu Kosmetička a zvíře.
2.7.2022Film Kosmetička a zvíře byl okomentován.
15.6.2022vv vložil reálnou fotografii k místu natáčení Na zahradě z filmu Kosmetička a zvíře.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.09