Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

Kiki

Seriál Ententýky o lidech na mateřské se točí kolem dětí a zamotaných problémů jejich rodičů a dalších příbuzných. Všichni se „znají asi někde z hřiště“, jak zpívají v titulní písničce Chinaski a hlavní hrdinka Ute počínání všech postav glosuje ironickými poznámkami. Novinářka Ute je svobodná matka, která načapala otce svého budoucího dítěte Viktora s milenkou právě ve chvíli, kdy mu přišla oznámit, že je těhotná. Od té doby, co Viktora vyhodila z bytu, si přeje, aby se k ní a jejich synovi vrátil. Viktor se nevrací, protože momentálně žije s Veronikou, společnost ale Ute v domácnosti dělá Viktorův otec Brouk, který v bytě narozdíl od Viktora zůstal. Ute se v lásce příliš nedaří a začne si s ženatým tatínkem ze školky. Její krásné sestře Nikol, bývalé modelce, naopak manželství s boháčem Majkem jen kvete a oba si přejí miminko. Utina kamarádka z novin, fotografka Johana, je rozvedená matka dvou puberťáků, která si našla druhé zaměstnání jako manikérka a taky milence jen o málo staršího než její děti. Mladá maminka Arnoštka má problém se závislostí na internetových maminkovských diskuzích a taky se svými rodiči, se kterými žijí s jejím manželem Břeťou v jedné domácnosti. Zásadová propagátorka bioproduktů Barbora má vlastní bio obchod a opustila svého pedantského manžela Melíška kvůli rockerovi Frantovi. Franta je otec na mateřské dovolené a stará se o vlastní miminko Gábi i o Melíškovu dceru Natálku. Melíšek nechce souhlasit s rozvodem a přeje si, aby se k němu Barbora i s holčičkami vrátila.

26.3.2019jised vložil reálnou fotografii k místu natáčení Dům Arnoštky a Břeti z filmu Ententýky.
19.9.2017jised vložil reálnou fotografii k místu natáčení Dům s Viktorovým bytem z filmu Ententýky.
28.6.2017Bojira nalezla lokaci místa natáčení Melíškova vila z filmu Ententýky.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 2.02