Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

Redakce

Po sedmadvacetiletém zimním spánku se probudí čarodějnice Bludimíra (Mahulena Bočanová) a rozhodne se uloupit králi kouzelný měšec, z něhož se sype tolik zlata, kolik panovník potřebuje. Zálusk na něj má i princ Velemír z Dolního království (Ondřej Vetchý). Přijíždí požádat krále (Kurt Weinzierl) o ruku jeho dcery, princezny Blanky (Tina Ruland). S pomocí Ohnivce (Miroslav Táborský), který zabrání Meluzíně (Monika Kobrová), aby prozradila králi chystanou loupež, se Bludimíře podaří měšec uloupit dřív, než ho získá Velemír. Po návratu však zjistí, že k němu potřebuje ještě králův kouzelný prsten. Promění se v krasavici a jede zpátky na zámek, odkud právě odjíždí Velemír, který o princeznu ztratil zájem, když zjistil, že měšec zmizel. Král slíbí ruku princezny tomu, kdo ho najde. Začnou po něm pátrat nejen zlodějíčci Chytrouš (Uwe Ochsenknecht) a Bystrouš (Max Tidof), v šatech, které ukradli Velemírovi, ale také princ Petr z Horního království (Saša Rašilov nejml.), který se naopak převlékne za kominíka. Při pronásledování Ohnivce se dostane do komnat princezny. Mladý kominík se jí zalíbí. Přestože osvobodí Meluzínu a dozví se od ní, kde hledat měšec, zdaleka nemá vyhráno. Nejprve se ocitne ve vězení a pak ho Bludimíra promění v kus ledu. Naštěstí je tu všemocná láska, která dokáže zlomit každé kouzlo.

17.6.2022vv vložil reálnou fotografii k místu natáčení Regentův hrad z filmu Kouzelný měšec.
26.7.2021Daisy20 vložila reálnou fotografii k místu natáčení Princ Petr a Meluzína z filmu Kouzelný měšec.
26.7.2021Daisy20 vložila reálnou fotografii k místu natáčení Princ Petr a měšec z filmu Kouzelný měšec.
30.7.2019Daisy20 vložila reálnou fotografii k místu natáčení Princ Petr přijíždí do království z filmu Kouzelný měšec.
22.10.2015Josef Křehnáč vložil reálnou fotografii k místu natáčení Čarodějnické doupě z filmu Kouzelný měšec.
10.12.2012starec vložil reálnou fotografii k místu natáčení Čarodějnické doupě z filmu Kouzelný měšec.
10.12.2012starec vložil reálnou fotografii k místu natáčení Králova houpačka z filmu Kouzelný měšec.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.91