Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

caukys

Dětský film o přátelství, zradě a o velkém námořním dobrodružství, které začíná hned za humny. Parta vesnických kluků plánuje ve své skrýši za vsí výpravu na moře. Chlapci nejprve složí krví spečetěnou přísahu, potom si rozdělí hodnosti a nakonec začnou s pečlivými přípravami. Shromažďují zásoby jídla a vše, co budou k výpravě potřebovat. Vyrazit by chtěli prvního srpna ráno, ale protože rodiče nemají pro jejich hru pochopení, staví malým námořníkům do cesty neustále nové a nové překážky. K rozkolu však dochází i v samotné partě cestovatelů, do které je přijata i slovenská holčička Katarína... Jak dopadne soupeření mezi kapitánem Jakubem a prvním důstojníkem Bohoušem uvidíme v dětském filmu o všedních starostech a o touze po dobrodružství, který podle námětu Ireny Dobrovolné natočil režisér Zdeněk Flídr. (oficiální text distributora)

Místa natáčení: Lom u Sepekova a Božejovice - část obce Jistebnice v okrese Tábor.

27.8.2019fisero nalezl lokaci místa natáčení Louka za vesnicí z filmu Moře začíná za vsí.
27.8.2019fisero nalezl lokaci místa natáčení U lesa z filmu Moře začíná za vsí.
27.4.2017fisero nalezl lokaci místa natáčení JZD z filmu Moře začíná za vsí.
27.4.2017fisero nalezl lokaci místa natáčení Lom u Sepekova z filmu Moře začíná za vsí.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.89