Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Nevinné lži

Nevinné lži Nevinné lži Heureka Nevinné lži
Nevinné lži

Detail filmu

Video

Děj filmu či seriálu

kacer57

„Každý má někdy důvod neříct pravdu" I malá lež může způsobit velké potíže. Cyklus komorních televizních filmů o osobních problémech i společenských fenoménech, který Česká televize připravila ve spolupráci se společností SALON VRABEL, bude uveden pod společným názvem Nevinné lži.

Jednotlivé díly:

1. Pod hladinou Aňa Geislerová v roli ženy, která váhá nad možností mít dítě a bojí se to přiznat svému okolí. Zatímco se její manžel trápí a usilovně hledá způsoby, jak by mohla žena otěhotnět, ona potajmu a s výčitkami polyká antikoncepci. Každý má někdy důvod neříct pravdu.

2. Lež má rozbité auto Tereza nemá důvody k optimismu. Nemá partnera, má ztřeštěnou kamarádku, která ji zahrnuje nevyžádanou péčí, postaršího tatínka, který si na stará kolena něco nejspíš začal s mladinkou studentkou. A aby toho nebylo málo, její malý synek nejspíš trpí únavovým syndromem. Jeho zdravotní stav potřebuje péči kvalitního lékaře. A Tereza pro něj chce toho jediného, nejlepšího. MUDr. Táborského. Ten s ní ale nemíní mluvit.Dan je bezstarostný, miluje život, volnost a své kabrio. Ta kráska na přechodu, Tereza, se mu líbí... Aby ji získal, slíbí jí schůzku u Táborského. Co na tom, že doktora nezná. Ono to nějak dopadne. Jenže Tereza bere jeho slib vážně...

3. Druhý dech Úspěšný manažer. Příjemný život v luxusu na splátky, roční bonusy, služební auto, golf, ukázková rodina. Pozice, stabilita a sebeuspokojení. Úspěch jako samozřejmost. Jenže náš manažer z minuty na minutu přijde o práci, o společenskou pozici, o perspektivu, o služební auto i bonusy. Nová práce podle jeho představ není. A s důvěrou sám v sebe a své schopnosti dlouho nevydrží. Z ješitnosti předstírá, že se nic nestalo. Dluhy, rozklad rodiny. Život na splátky je v troskách. Jak hluboko musí člověk padnout, aby si dokázal vážit obyčejných věcí?

4. Hvězdička Čtyřicetiletý novinář přijme svou roli v mediálním obchodním záměru a začne se na internetu vydávat za sedmnáctiletou. Návštěvnost intimního blogu této fiktivní autorky rychle stoupá, aby byl jen vzápětí následován knihou, která stvrzuje nový fenomén. Jenže média najednou chtějí znát identitu autorky a těžit dál z úspěchu. Spásný nápad předhodit davu mladou dívku se však postupem času ukazuje jako nejhorší možné řešení, které mohlo jejího stvořitele potkat.

5. Klukovina Tři třináctiletí kamarádi mají nápad. Aby se zbavili přísného učitele fyziky, který navíc odhalil jejich tajemství, rozhodnou se tvrdit, že byli sexuálně obtěžování. Zdánlivá klukovina se tak rychle mění na hru, která zúčastněným přerůstá přes hlavu a ničí život nejen učiteli a jeho rodině, ale zasáhne také rodiny hrdinů. Jsou mladí hrdinové připraveni na to, aby se plně ponořili do světa dospělých se všemi jeho možnými následky včetně schopností přijmout odpovědnost?

6. Chromozom Matěj a Anežka, dva obyčejní teenageři, dospívají v neobyčejných rodinách. Oba mají dvě matky a kolonka v jejich rodných listech říká „otec neuveden“. Narodili se s pomocí rodinné přítelkyně Katky, laborantky z centra asistované reprodukce. A jen ona ví, že děti mají jednoho otce. Jenže děti dospívají a najednou je významné, že jsou vlastně biologičtí sourozenci. Navíc Matěj naléhavě pátrá po otci, který o všem nemá ani tušení. Jak teď zjevit pravdu a souvislosti početí dětí? A vyrovnat se se všemi důsledky, které přináší čas, běžný život, potřeby a zájmy všech zúčastněných? Jsme vůbec připraveni na nová rodinná schémata a na to, že lze být šťastný, i když nemáme úplně všechno?

7. Čistá práce Jindra je fortelný řemeslník, milující manžel a otec. Uchoval si svobodného ducha a navzdory své dřívější divoké životní etapě se cítí spokojen v přičinlivém rodinném životě. Jindrovým postojem je chovat se slušně, respektovat společenská pravidla a zákony. Jeho obchodní a pracovní partneři, na kterých je závislý, si tím však život nekomplikují. Slušnost a dodržování pravidel se stává nevýhodou a počátkem Jindrových finančních potíží. Splátky půjček jsou nemilosrdné. Nakonec je vystaven prosté otázce – kam až lze zajít, aby člověk zůstal sám sebou v konfrontaci s potřebou zajistit rodinu.

8. Byl lásky čas Něco prostě nepřebolí, vlečete to životem zbytečně dál. A když jsou sestry součástí milostného trojúhelníku, jedna zvítězí a druhá zůstane žít sama s matkou, je na problém zaděláno. A nic pak už dál ve vzájemných vztazích není dobře, křivda a podezření číhají všude, stejně tak jako žárlivost na matku a na přerozdělování citů a pozornosti. Ani matce se nedaří dát dcery dohromady. Až nečekaná událost a společný pobyt v cizím prostředí vedou k vyčištění vztahů, usmíření a radosti z vědomí, že máme blízkého člověka.(oficiální text distributora)

2.3.2024Kocourvbotach schválil místo natáčení firma, kde pracuje Libor z epizody 12. Moje pravda seriálu Nevinné lži.
27.2.2024kacer57 vložil reálnou fotografii k místu natáčení penzion pri Máchovom jazere z epizody 8. Byl lásky čas seriálu Nevinné lži.
26.2.2024ladak1 nalezl lokaci místa natáčení firma, kde pracuje Libor z epizody 12. Moje pravda seriálu Nevinné lži.
22.1.2024Vojtaaaaa vložil reálnou fotografii k místu natáčení bilbord z epizody 4. Hvězdička seriálu Nevinné lži.
9.1.2024ladak1 nalezl lokaci místa natáčení na cintoríne z epizody 6. Chromozom seriálu Nevinné lži.
9.1.2024ladak1 nalezl lokaci místa natáčení cintorín z epizody 6. Chromozom seriálu Nevinné lži.
23.11.2022jarin44 nalezl lokaci místa natáčení parkovisko pri banke z epizody 7. Čistá práce seriálu Nevinné lži.
11.3.2022klaramudr vložila reálnou fotografii k místu natáčení podjazd z epizody 2. Lež má rozbité auto seriálu Nevinné lži.
5.12.2021pbokr nalezl lokaci místa natáčení chodnik v lese z epizody 5. Klukovina seriálu Nevinné lži.
21.10.2021roze vložil reálnou fotografii k místu natáčení v tuneli z epizody 13. Hra seriálu Nevinné lži.
21.10.2021roze vložil reálnou fotografii k místu natáčení popolnica z epizody 13. Hra seriálu Nevinné lži.
14.10.2021roze vložil reálnou fotografii k místu natáčení schody pri firme z epizody 3. Druhý dech seriálu Nevinné lži.
14.10.2021roze vložil reálnou fotografii k místu natáčení firma z epizody 3. Druhý dech seriálu Nevinné lži.
10.7.2021Staročech vložil reálnou fotografii k místu natáčení U přívozu z epizody 6. Chromozom seriálu Nevinné lži.
10.7.2021Staročech vložil reálnou fotografii k místu natáčení kompa z epizody 6. Chromozom seriálu Nevinné lži.
5.2.2021jung nalezl lokaci místa natáčení V Londýně z epizody 8. Byl lásky čas seriálu Nevinné lži.
27.8.2020RidleyScott vložil reálnou fotografii k místu natáčení hostinec v kempe z epizody 11. Na dně skleničky seriálu Nevinné lži.
27.8.2020RidleyScott vložil reálnou fotografii k místu natáčení v kempe z epizody 11. Na dně skleničky seriálu Nevinné lži.
10.8.2020RidleyScott vložil reálnou fotografii k místu natáčení firma z epizody 3. Druhý dech seriálu Nevinné lži.
5.5.2020roze vložil reálnou fotografii k místu natáčení zástavka električky z epizody 3. Druhý dech seriálu Nevinné lži.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.89