Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem Heureka 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem

Detail filmu

Děj filmu či seriálu

kacer57

Oblíbený herec v hlavních rolích tří komediálně laděných povídek.

Každý díl pořadu je sestaven ze tří televizních povídek a jedné historky. V obsahu jednotlivých dílů je zpracováno jedno hlavní téma. Autorem námětů je hlavní představitel, průvodce a herec Miroslav Donutil. (oficiální text distributora)

Místa natáčení:

Piaty diel s názvom Hory sa natáčal v Špindlerovom Mlyne a Vrchlabí.
V poviedke Celebrita vidieť v úvode príjazd auta do Špindlerovho Mlyna okolo chalúp čp. 231 a 344 a následný príjazd k Alpskému hotelu. V interiéri Alpského hotela sa natáčali scény na recepcií a vo vinárni, kde sa natáčal úvodný príhovor a aj záverečná svadba. Reštaurácia, kde si na bežkách zašli Jaromír s Ludmilou bola reštaurácia Myslivna. Interiéri izieb, kde bola ubytovaná parta kamarátov a aj Ludmila sa natáčal v penzióne Barytka, v miestnostiach z ktorých je v súčasnosti súkromný byt. Poviedka Zakázka sa natáčala v hoteli Zátiší (v súčasnosti už apartmánový dom), kde boli ubytované manekýnky spolu so svojimi lektormi. Vidieť tu scény exteriéru spred hotela, vchod do reštaurácie a strechu. V interiéri hotela sa natáčalo iba v reštaurácií, ktorá už v súčasnosti neexistuje. Interiéri izieb a chodby, kde boli manekýnky a lektori - manželia Michael a Eva ubytovaný, sa natáčali v pôvodnom hoteli Savoy, ktorý bol v roku 2004 zbúraný a na jeho mieste bol vybudovaný nový hotel Savoy. V poviedke sa objavia aj záber zo zjazdovky v skiareáli Svatý Petr.
Poviedka Nemotora sa natáčala vo vrchlabskej nemocnici, kde pracoval primár Junek. Byt primára a jeho rodiny sa natáčal opäť v penzióne Barytka v Špindlerovom Mlyne v miestnosti, ktorá je súkromným bytom. Zjazdovka, kam si primár Junek vyrazil zalyžovať s medičkou Zuzanou sa nachádza v skiareáli Svatý Petr, no scéna, kde si primár Junek zlomil nohu, sa natáčala na zjazdovke Stoh.

20.1.2024ladak1 okomentoval místo natáčení zákaz vstupu z epizody 5. Hory - Celebrita, Zakázka, Nemotora seriálu 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem.
28.12.2023Milsn vložil reálnou fotografii k místu natáčení Hradní věž z epizody 21. Dovolená - Parohy na kole, Ruty šuty Arizona, Řecko není všecko seriálu 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem.
26.12.2023kacer57 vložil místo natáčení Hradní věž k epizodě 21. Dovolená - Parohy na kole, Ruty šuty Arizona, Řecko není všecko seriálu 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem.
26.12.2023kacer57 vložil místo natáčení Průvodce k epizodě 21. Dovolená - Parohy na kole, Ruty šuty Arizona, Řecko není všecko seriálu 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem.
26.12.2023kacer57 vložil místo natáčení Nádvoří zámku k epizodě 21. Dovolená - Parohy na kole, Ruty šuty Arizona, Řecko není všecko seriálu 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem.
26.12.2023kacer57 vložil místo natáčení Křižovatka k epizodě 21. Dovolená - Parohy na kole, Ruty šuty Arizona, Řecko není všecko seriálu 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem.
8.5.2023josefZR vložil reálnou fotografii k místu natáčení Krásný les z epizody 20. Houbaři - Houbařský pes, Gun Hill, Čtvrtý odboj seriálu 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem.
12.3.2021Tomáš Slach vložil místo natáčení autobusová zastávka k epizodě 1. Zálety - Náhodička, Víkend, Don Juán seriálu 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem.
2.8.2020Staročech vložil reálnou fotografii k místu natáčení Syn přijíždí za matkou z epizody 16. Návraty - Změna je život, Straka, Vražda na vsi seriálu 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem.
23.4.2020nikolaskara vložil reálnou fotografii k místu natáčení Divadlo kouzel z epizody 15. Otcové a dcery - Stella Negro, Paternita, Majordomus seriálu 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem.
23.4.2020nikolaskara vložil místo natáčení Divadlo kouzel k epizodě 15. Otcové a dcery - Stella Negro, Paternita, Majordomus seriálu 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem.
22.4.2020nikolaskara vložil místo natáčení Kasíno k epizodě 15. Otcové a dcery - Stella Negro, Paternita, Majordomus seriálu 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem.
21.4.2020nikolaskara vložil místo natáčení V divadle kouzel k epizodě 15. Otcové a dcery - Stella Negro, Paternita, Majordomus seriálu 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem.
21.7.2019smilgaitis vložil místo natáčení Syn přijíždí za matkou k epizodě 16. Návraty - Změna je život, Straka, Vražda na vsi seriálu 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.3