Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Uctivá poklona, pane Kohn

Děj filmu či seriálu

underash

Cyklus příběhů, vyprávění, anekdot i písniček ze staré židovské Prahy. Potkává se tu Kohn s Roubíčkem, moudrý rabín s šibalským úsměvem rozhoduje nejrůznější spory, důstojní příslušníci židovské obce směřují nejen do synagogy, ale také do přilehlé hospůdky. V anekdotách je uchována veliká moudrost, a proto se k nim rádi vracíme.

Osobité postavičky si tu s velkou chutí zahráli známí herci – Vlastimil Brodský, Martin Růžek, Miloš Kopecký, Miroslav Donutil, Josef Kemr, Marián Labuda, Ondřej Vetchý, Arnošt Goldflam, Břetislav Rychlík, Jan Hartl, Oldřich Vízner a mnoho dalších. Pětidílný cyklus byl natočen v roce 1992 a získal i mezinárodní ocenění. Autorem námětu a scenáristou spolu s režisérkou Jitkou Němcovou je Gustav Oplustil.

1) Zázraky u rabína 2) Kavárna Daubner 3) Cestou do synagogy 4) Vlakem na Vídeň 5) Abychom zdrávi byli

28.10.2013underash nalezl lokaci místa natáčení Slavnostní oběd z epizody Zázraky u rabína seriálu Uctivá poklona, pane Kohn.
28.10.2013underash vložil reálnou fotografii k místu natáčení Slavnostní oběd z epizody Zázraky u rabína seriálu Uctivá poklona, pane Kohn.
25.10.2013underash nalezl lokaci místa natáčení Na schodišti z epizody Zázraky u rabína seriálu Uctivá poklona, pane Kohn.
25.10.2013underash vložil reálnou fotografii k místu natáčení Na schodišti z epizody Zázraky u rabína seriálu Uctivá poklona, pane Kohn.
25.10.2013underash vložil místo natáčení Slavnostní oběd k epizodě Zázraky u rabína seriálu Uctivá poklona, pane Kohn.
25.10.2013underash vložil místo natáčení Na schodišti k epizodě Zázraky u rabína seriálu Uctivá poklona, pane Kohn.
24.10.2013underash vložil reálnou fotografii k místu natáčení Před synagogou z epizody Zázraky u rabína seriálu Uctivá poklona, pane Kohn.
24.10.2013underash vložil místo natáčení Před synagogou k epizodě Zázraky u rabína seriálu Uctivá poklona, pane Kohn.
23.10.2013underash vložil reálnou fotografii k místu natáčení Před radnicí z epizody Zázraky u rabína seriálu Uctivá poklona, pane Kohn.
22.10.2013underash vložil místo natáčení Před radnicí k epizodě Zázraky u rabína seriálu Uctivá poklona, pane Kohn.
18.10.2013underash vložil seriál Uctivá poklona, pane Kohn.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 3.23