Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

caukys

Kamila Benderová pracuje v rozhlase. Je rozvedená, manžel ji před lety opustil. Žije s dcerkou u své matky, která si přivydělává posluhou u zpěvačky Frangysové. Jednoho dne předvádí ing. Marek svůj nový vynález - televizor. Mezi odborníky se objeví také bývalý Kamilin manžel, který pod jménem Wells předstírá zájem o koupi přístroje. Ve skutečnosti chce ukrást plány na jeho výrobu. Při zkoušce televize způsobí elektrický zkrat, který přeruší vysílání. Ředitel rozhlasu usoudí, že přístroj je nedokonalý, a rozhodne se jej nekoupit. Kamila dostane volnou vstupenku na večírek, který pořádá rozhlas. Protože nemá večerní šaty, její matka si pro ni tajně vypůjčí róbu ze skříně zpěvačky Frangysové. Půvabná Kamila se stane středem pozornosti, ale pak se objeví zpěvačka a přede všemi ji obviní z krádeže šatů. Zahanbená Kamila odejde z rozhlasu a přijme místo v laboratoři ing. Marka. Oba mladí lidé k sobě cítí velké sympatie a Kamila je šťastna, že může Markovi pomáhat. Při zkušebním vysílání se diváci stanou svědky loupežného přepadení, při kterém chce Wells ukrást plány a v potyčce postřelí Kamilu. Marek však přijde na místo přepadu a Kamilu zachrání. O úspěšnosti jeho vynálezu již nikdo nepochybuje.(oficiální text distributora)

Místa natáčení:

Praha - Nové Město, Žižkov, Vršovice.

1.2.2022Chrudoš nalezl lokaci místa natáčení Loučení 2 z filmu Výdělečné ženy.
1.2.2022Chrudoš nalezl lokaci místa natáčení Loučení z filmu Výdělečné ženy.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.22