Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

DanielSann

Když se skupinka teenagerů rozhodne na kameru „Super osmičku“ natočit zombie horor, ani ve snu by nikoho z nich nenapadlo, že výsledný film bude ještě děsivější, než zamýšleli. Jeden z nejoriginálnějších tvůrců současnosti J. J. Abrams spojil síly s největším hollywoodským expertem na mimozemšťany Stevenem Spielbergem a společně natočili film, při jehož sledování si nutně vzpomenete na E. T. Mimozemšťana nebo na Blízká setkání třetího druhu. Vraťme se ale k amatérským filmařům z malého městečka v Ohiu, kteří názorně předvádějí, jak těžce se rodily nezávislé snímky v předdigitální éře, v sedmdesátých letech minulého století. Když zrovna na místním nádražíčku točili vrcholnou scénu svého filmu, před jejich očima po srážce s autem vykolejil nákladní vlak. Nebyla to jen tak obyčejná nehoda, což potvrzuje přítomnost armády na místě tragédie. A tím to nekončí. Ve městě mizí domácí zvířata i lidé, místní šerif je zoufalý, oblast obsadí armáda, jejíž velitelé evidentně něco tají, je vyhlášená okamžitá evakuace… Navzdory tomu všemu chtějí děti pokračovat v natáčení a navíc přijít na to, co bezprostředně po nehodě uniklo ze zamčeného vagónu vykolejeného vlaku a má s tím zmatkem kolem něco společného. Tohle filmování bude extrémně náročné a nebezpečné, ale když máte v hlavní roli nejhezčí holku ve městě, byla by škoda ho nedokončit. I když přitom může jít o život.

17.1.2015DanielSann vložil místo natáčení Hrob Elizabeth Lambové k filmu Super 8.
17.1.2015DanielSann vložil místo natáčení Joeův pes Lucy je pryč k filmu Super 8.
17.1.2015DanielSann vložil místo natáčení Bus k filmu Super 8.
17.1.2015DanielSann vložil místo natáčení Čerpací stanice k filmu Super 8.
17.1.2015DanielSann vložil místo natáčení Carol's Diner k filmu Super 8.
17.1.2015DanielSann vložil místo natáčení Dům zástupce Jacksona Lamba k filmu Super 8.
17.1.2015DanielSann vložil film Super 8.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 2.1