Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Místo zločinu Plzeň

Místo zločinu Plzeň Heureka Místo zločinu Plzeň
Místo zločinu Plzeň

Detail filmu

Děj filmu či seriálu

bkv

Šestidílný kriminální seriál Místo zločinu Plzeň sleduje práci plzeňského kriminalistického oddělení. Divákům se představí plukovník Karel Drtina (Lukáš Vaculík), šéf plzeňské kriminálky, strohý profesionál, který nemá osobní vztahy s vyšetřovateli v oblibě, a kapitán Tomáš Karas (Jan Zadražil), racionální pedant, jehož jedinou slabostí je tolerance ke kolegovi Viktoru Knappovi (Martin Stránský), který i přesto, že se rád napije, má v týmu respekt. Nejstarším členem kriminalistického oddělení je major Vladimír Šimek (Vladimír Kratina), ženský element zastupuje kapitánka Mirka Ondrová (Berenika Kohoutová), svéhlavá, ale velmi pracovitá vyšetřovatelka. Nejmladším členem týmu, hledajícím každou příležitost k tomu, aby se prosadil, je zakomplexovaný kapitán Jakub Lepší (Vladimír Polívka). Tým kriminalistů bude v seriálu řešit vraždu významného plzeňského podnikatele, pátrat po nezvěstných pracovnících bio farmy, hledat manželku šéfa plzeňské opery, odhalovat psychopata, který zřejmě stojí za vraždou mladé ženy, i pátrat po tom, kdo řídil náklaďák, který srazil místní učitelku.(Česká televize)

31.12.2023roze vložil reálnou fotografii k místu natáčení fakulta z epizody 1. Kapka krve seriálu Místo zločinu Plzeň.
8.5.2023Staročech okomentoval místo natáčení V areálu věznice II z epizody 5. Návrat staré lásky seriálu Místo zločinu Plzeň.
7.5.2023Staročech vložil reálnou fotografii k místu natáčení V areálu věznice II z epizody 5. Návrat staré lásky seriálu Místo zločinu Plzeň.
11.2.2023Produkce nalezl lokaci místa natáčení Na odběru krve z epizody 1. Kapka krve seriálu Místo zločinu Plzeň.
11.2.2023Produkce nalezl lokaci místa natáčení Na transfúzním oddělení z epizody 1. Kapka krve seriálu Místo zločinu Plzeň.
11.2.2023Produkce nalezl lokaci místa natáčení Trasfúzní oddělení z epizody 1. Kapka krve seriálu Místo zločinu Plzeň.
22.6.2022vv vložil reálnou fotografii k místu natáčení Vchod do zámku z epizody 4. Opožděná vražda seriálu Místo zločinu Plzeň.
22.6.2022vv vložil reálnou fotografii k místu natáčení pred zámkom z epizody 4. Opožděná vražda seriálu Místo zločinu Plzeň.
22.6.2022vv vložil reálnou fotografii k místu natáčení Hanzlíčkov dom z epizody 4. Opožděná vražda seriálu Místo zločinu Plzeň.
22.6.2022vv vložil reálnou fotografii k místu natáčení U zámku z epizody 4. Opožděná vražda seriálu Místo zločinu Plzeň.
22.6.2022vv vložil reálnou fotografii k místu natáčení Dom Huberta Weimana z epizody 4. Opožděná vražda seriálu Místo zločinu Plzeň.
10.4.2022Ladislav2 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Sledování MUDr. Kaliny z epizody 3. Nehoda paní učitelky seriálu Místo zločinu Plzeň.
22.10.2021roze vložil reálnou fotografii k místu natáčení Dům učitelky Kalinové z epizody 3. Nehoda paní učitelky seriálu Místo zločinu Plzeň.
22.10.2021roze vložil reálnou fotografii k místu natáčení pri Kalinovej dome z epizody 3. Nehoda paní učitelky seriálu Místo zločinu Plzeň.
3.9.2021radekoff vložil reálnou fotografii k místu natáčení Plzeň z epizody 2. Smrt v rybníku seriálu Místo zločinu Plzeň.
18.3.2021Emanuel vložil reálnou fotografii k místu natáčení Zámeček Romana Rohana z epizody 6. Smrt na biofarmě seriálu Místo zločinu Plzeň.
16.3.2021RidleyScott vložil reálnou fotografii k místu natáčení Dům učitelky Kalinové z epizody 3. Nehoda paní učitelky seriálu Místo zločinu Plzeň.
24.2.2021ales_j vložil reálnou fotografii k místu natáčení dvor Steinerovej vily z epizody 1. Kapka krve seriálu Místo zločinu Plzeň.
24.2.2021ales_j vložil reálnou fotografii k místu natáčení pred vilou Steinerových z epizody 1. Kapka krve seriálu Místo zločinu Plzeň.
9.2.2020Staročech vložil reálnou fotografii k místu natáčení Ulice v Plzni II z epizody 3. Nehoda paní učitelky seriálu Místo zločinu Plzeň.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.49