Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Video

Děj filmu či seriálu

Mahony

Maturant Oskar tráví většinu času buď u počítače, nebo s kamarádem Filipem. Když Oskara odmítne dívka a přednost dá movitému spolužákovi Viktorovi, rozhodne se mladý muž radikálně změnit život. Poslední peníze investuje do změny vzhledu, nachází práci v počítačové firmě a rozjíždí první zakázky. Díky své profesi o ně nemá nouzi. Náhle se z něj stává dobře vypadající businessman. Vše by fungovalo naprosto dokonale, kdyby při jedné návštěvě nedošlo k malé nehodě. Oskar by nejraději na lapálii zapomněl, ovšem brzy musí prokázat kvality experta poněkud jiného druhu. Dostává se do šíleného kolotoče bizarních situací, ze kterých není úniku. Přestává mít čas na kamarády, nestíhá přednášky na vysoké. Jeho síly jsou u konce. Jeho patáliím však konec ještě není. Film Experti je další z titulů především pro mladé diváky.

Na rozdíl od podobných filmů chce oslovit ty, kteří - podobně jako hrdinové filmu - vstupují do dospělého života a hledají prostor pro naplnění svých přání. Režisér Karel Coma využívá pestrého vizuálního způsobu vyprávění, které je blízké právě mladým. Dynamický příběh doprovází hudba jednoho z nejoceňovanějších domácích autorů - Romana Holého, titulní písnička Expert je z dílny Františka Soukupa a Jakuba Prachaře ze skupiny NightWork. Hlavní roli vytváří Kryštof Hádek (Tmavomodrý svět), který se po dlouhodobém pobytu v cizině vrací do domácího filmu a divadla, mladé obsazení dotvářejí herecké a pěvecké talenty spojené se soutěží Česko hledá SuperStar - Michael Foret a Tomáš Löbl. (oficiální text distributora)

24.2.2019CZJKP1 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Oskar ráno běhá z filmu Experti.
24.2.2019CZJKP1 vložil místo natáčení Oskar ráno běhá k filmu Experti.
23.2.2019CZJKP1 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Oskar běží z filmu Experti.
23.2.2019CZJKP1 vložil místo natáčení Oskar běží k filmu Experti.
23.2.2019CZJKP1 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Vyhlídka z filmu Experti.
23.2.2019CZJKP1 vložil místo natáčení Vyhlídka k filmu Experti.
18.2.2019CZJKP1 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Na schodech z filmu Experti.
18.2.2019CZJKP1 nalezl lokaci místa natáčení Na schodech z filmu Experti.
18.2.2019CZJKP1 vložil místo natáčení Na schodech k filmu Experti.
18.2.2019CZJKP1 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Ulice z filmu Experti.
9.5.2017honajz vložil reálnou fotografii k místu natáčení Ulice z filmu Experti.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.52