Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

kacer57

Detektivní tým od Nejsvětější Trojice vedený Marií Výrovou je přivolán k neobvyklému případu.
Ze zoologické zahrady v Olomouci totiž záhadně zmizeli tři medvědi. Během nočního přepadení ostrahy organizovanou skupinou maskovaných pachatelů navíc zemřel vrátný. Okamžitě se tak rozjede rozsáhlé pátrání po možných motivech bizarní loupeže velkých šelem. Stopy vedou k nelegálním obchodníkům se vzácnými zvířaty a černému trhu s produkty tradiční asijské medicíny. Prověřováni jsou zejména zaměstnanci zoologické zahrady, u kterých existuje podezření z napojení na další organizovaný zločin. Ve chvíli, kdy se začne kolem podezřelých stahovat smyčka, však dojde k další, tentokrát úkladné vraždě jednoho ze spolupachatelů. Spletitý příběh nelegálního kšeftování se zvířaty, jejich týrání, ale také vražedných útoků se velmi osobně dotkne jednoho člena týmu. (Česká televize)

20.3.2022Ladislav2 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Toman utíká do kopce z epizody 3. díl seriálu Pět mrtvých psů.
20.3.2022Ladislav2 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Nad překladištěm kontejnerů z epizody 3. díl seriálu Pět mrtvých psů.
4.4.2020Dadanek vložila reálnou fotografii k místu natáčení Obecní úřad v Těšíkově z epizody 2. díl seriálu Pět mrtvých psů.
4.4.2018Radim VB vložil reálnou fotografii k místu natáčení Ošetřovatel jede na motorce z epizody 1. díl seriálu Pět mrtvých psů.
18.3.2017krishniczka vložil reálnou fotografii k místu natáčení Alej z epizody 1. díl seriálu Pět mrtvých psů.
18.3.2017krishniczka vložil reálnou fotografii k místu natáčení Vchod do zoo z epizody 1. díl seriálu Pět mrtvých psů.
27.1.2017Valek vložil reálnou fotografii k místu natáčení Toalety v obchoďáku z epizody 1. díl seriálu Pět mrtvých psů.
27.4.2016jaykay vložil místo natáčení Policistka Horová odchází od veterináře k epizodě 2. díl seriálu Pět mrtvých psů.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 2.17