Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Video

Děj filmu či seriálu

trempík

Hlavní hrdina nové filmové komedie Marek je typickým příkladem mladého mimoně, žijícího ve vlastním vesmíru. Je to chytrý a milý student astrofyziky, jehož největší láskou jsou nejen hvězdy, ale i horoskopy. Jeho dráhu mu však jednoho dne překříží dívka snů a Marek se zamiluje tak beznadějně, že ve škole není schopen ani udělat zkoušky. V tento moment se do věci obouvají jeho odhodlaní přátelé. Rozhodnou se povolat na pomoc a zasvětit do Markových problémů jeho otce, který je úspěšným vydavatelem řady bestsellerů na téma: jak získat ženu. Společně pak začnou Markovi připravovat velkou strategickou hru, díky níž by se mu mělo podařit najít cestu k milované dívce. Tím mu však zadělali na nejeden veliký průšvih. Marek pod vedením otce a přátel absolvuje velmi svérázný kurz dívčí psychologie. Platí ovšem v životě těch 10 zaručených pravidel přesně podle knížek?(Falcon)

8.2.2024ladak1 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Kamarádi před policií z filmu 10 pravidel jak sbalit holku.
3.12.2022jarin44 nalezl lokaci místa natáčení Marie v nákupním centru z filmu 10 pravidel jak sbalit holku.
15.2.2019LuckyLoser vložil reálnou fotografii k místu natáčení Marek utíká z autobusu z filmu 10 pravidel jak sbalit holku.
25.7.2017relzik vložil reálnou fotografii k místu natáčení Stephanie a pejskař z filmu 10 pravidel jak sbalit holku.
3.10.2016Kubala Petr vložil reálnou fotografii k místu natáčení Vchod do domu z filmu 10 pravidel jak sbalit holku.
3.10.2016Kubala Petr vložil reálnou fotografii k místu natáčení Ulice, kde bydlí Marek z filmu 10 pravidel jak sbalit holku.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.28