Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Video

Děj filmu či seriálu

Steev

Být součástí organizovaného zločinu v Nice znamená vést pohodový život. Dohody s „konkurencí“ stanovily oblasti zájmu, policisté se příliš neangažují, nebo jsou koupeni a aktivně spolupracují. Pokud se stanou nepohodlnými, mohou skončit jako komisař Bertrand, který byl zavražděn ve společnosti lehké děvy. Brzy nato se na scéně se objevuje tajemný muž, který o sobě tvrdí, že je Antonio Cerutti, bratr mrtvé prostitutky. Theodora Musarda, zvaného Křupan, který má pod palcem legální i nelegální hazard, přepadne, donutí nahého vystoupit na rušném náměstí a vyhodí do povětří jeho největší kasino. Po Korsičanu Achillu Volfonim, ovládajícímu obchod se ženami a drogami, chce vysoké odškodné za smrt své sestřičky. Achillem placení inspektoři Rey a Massard nepohodlného zatknou, a navíc na něho narafičí i vraždu pasáka Maria. Ceruttimu se ale podaří prchnout a brzy poté, co Rey a Massard zjistí, že prostitutka Rita vůbec neměla bratra, vyjde najevo, kdo je onen tajemný rošťák. Divizní komisař Stanislav Borovitz (Jean-Paul Belmondo), specialista na velké čistky. Příjezdem komisařovi zlobivé dcery Charlotty se situace poněkud zkomplikuje, ale to už zločinci začínají pomalu chápat, že klidné časy jsou nenávratně pryč.

Místa natáčení

Film Policajt nebo rošťák se natáčel převážně ve francouzském Nice.

13.11.2023Steev nalezl lokaci místa natáčení Město z filmu Policajt nebo rošťák.
29.10.2022jirkamet vložil reálnou fotografii k místu natáčení Pobřeží z filmu Policajt nebo rošťák.
17.10.2020MK Films vložil reálnou fotografii k místu natáčení Příjezd do města z filmu Policajt nebo rošťák.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.63