Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

kacer57

Film se odehrává v současných Čechách, uprostřed Evropy. Jeho hlavní hrdinové jsou lidé, hledající své místo ve světě a snažící se překonat stíny minulosti. Hynkovi je 39 let. Žije sám ve starém obytňáku a prodává v něm párky v rohlíku. Nemůže spát. Trpí insomnií – poruchou spánku. Jedné noci potká na benzínové pumpě 20ti letou Kláru. Rozrušená dívka chce odvézt zpět do města. Nad ránem Klára na sedadle auta usne a Hynek zastavuje, aby nakoupil zboží. Když se vrátí do vozu, zjístí, že dívka bez rozloučení zmizela... Počátkem léta se Hynek rozhodne změnit stereotyp svého života a vyjet pryč. Na jednom silničním odpočívadle na hranici Českého ráje potkává záhadnou Kláru podruhé. Jejich osudy a skrytá tajemství - Klára byla sexuálně zneužívána - se propojují během společné cesty po severu Čech, zatímco do jejich příběhu vstupují lidé, které na cestě potkávají a spolu s nimi i zdánlivě nesouvisející obrazy prapodivné reality života. Film je ironickým odrazem současné reality. Pitoreskní typologii vedlejších postav dává do souvislosti s traumaty hlavních hrdinů. A to vše je poeticky vyvažováno nikoli běžnými obrazy české krajiny. (oficiální text distributora)

25.4.2023Julius vložil reálnou fotografii k místu natáčení Restaurace z filmu Dog Hot.
25.4.2023Julius vložil místo natáčení Restaurace k filmu Dog Hot.
20.8.2019maco11 vložil reálnou fotografii k místu natáčení U svatého Františka z filmu Dog Hot.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.6