Menu

Děj filmu či seriálu

PC

Pravdepodobne prvý príbeh o kúzelnej postavičke s klobúkom a paličkou Panu Tauovi. Malý chlapec na ceste na hodinu klavíra nájde na ceste autíčko, s ktorým za začne hrať. Pred bankou sa mu vysypú vybuchujúce guličky, čo vyvolá medzi ľuďmi menší poplach. Na zastávke trolejbusu chlapec nájde figúrku Pana Taua a tým sa pre neho začnú neobyčajné dobrodružstvá. Pan Tau ho pomocou kúzel povozí v trolejbuse, vydajú sa spolu na safary i divoký západ. No najväčšie dobrodružstvo zažije v zábavnom parku, kde spolu preletí s dáždnikom Pana Taua, počas hodiny klavíra, zatiaľ čo učiteľ klavíra maestro Bertolliny musí v kuchyni piecť placky z cesta, ktoré sa neustále leje z misky. Po hodine klavíra cestou domou chlapec figúrku Pana Taua na ulici vytratí. (PC)

Miesta natáčania:

Pohľad na Hradčany, aký sa naskytol maliarovi, ktorému ufúklo dáždnik možno vidieť zo Smetanového nábrežia. Ide o jednu z najkrásnejších panorám v Európe. Film sa z časti nakrúcal aj v Nemecku a to hlavne zábery zo zábavného parku.

23.4.2019Peter99 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Pohled na zábavní park z filmu Pan Tau a první dobrodružství.
23.4.2019Peter99 vložil místo natáčení Pohled na zábavní park k filmu Pan Tau a první dobrodružství.
17.11.2012Sammys vložil reálnou fotografii k místu natáčení pred domom maestra Bertolliniho z filmu Pan Tau a první dobrodružství.
17.11.2012Sammys vložil reálnou fotografii k místu natáčení okno bytu maesta Bertolliniho z filmu Pan Tau a první dobrodružství.
15.11.2012Sammys nalezl lokaci místa natáčení okno bytu maesta Bertolliniho z filmu Pan Tau a první dobrodružství.
15.11.2012Sammys nalezl lokaci místa natáčení pred domom maestra Bertolliniho z filmu Pan Tau a první dobrodružství.
2.11.2012Sammys vložil reálnou fotografii k místu natáčení na zastávke z filmu Pan Tau a první dobrodružství.
2.11.2012Sammys vložil reálnou fotografii k místu natáčení trolejbus z filmu Pan Tau a první dobrodružství.
2.11.2012Sammys nalezl lokaci místa natáčení trolejbus z filmu Pan Tau a první dobrodružství.
2.11.2012Sammys nalezl lokaci místa natáčení na zastávke z filmu Pan Tau a první dobrodružství.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.68