Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Přátelé

Přátelé

Detail filmu

Děj filmu či seriálu

mishell

Jeden z nejsledovanějších a nejůspěšnějších televizních sit-comů v historii televize. Šestice přátel - Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler a Ross prožívají radosti i starosti běžného života. Dělají si naschvály, ale jeden bez druhého nemůže existovat. Děj se odehrává ve dvou bytech a kavárně, kde se všichni schází. Jedna ze studiových scén se mění podle aktuální potřeby každého dílu.

Lví podíl na úspěchu seriálu Přátelé nesou především skvělé herecké výkony a nápadité scénáře. Seriál je natáčen ve studiích Warner Brothers Burbank Studios - 4000 Warner Boulevard, Burbank, California, USA. V prostřizích se však objevují exteriéry, které můžete navštívit i vy. Dům přátel, který se objevuje v prostřizích, najdete v New Yorku na Grove Street.

Lamia83

Ponořte se do srdcí a myslí šestice přátel žijících v New Yorku, zkoumajících úzkosti a absurdity skutečné dospělosti. Tento sofistikovaný kultovní seriál nabízí veselý pohled na randění a práci ve velkoměstě. Jak si Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler a Ross dobře uvědomují, hledání štěstí často zdánlivě přináší mnohem více otázek než odpovědí. Zatímco se snaží dosáhnout vlastního naplnění, starají se jeden o druhého v této vzrušující době, kdy je možné úplně všechno – dokud máte přátele.

16.1.2024RidleyScott vložil reálnou fotografii k místu natáčení Joey s Chandlerem u Westminster Abbey z epizody Rossova svatba 1. část seriálu Přátelé.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 2.94