Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

vv

Pohádková komedie plná písniček, to je žánr, který má u diváků a divaček - malých i velkých - úspěch téměř zaručený. Autor Jiří Bednář situoval svůj rozmarný pohádkový příběh do dvou království, Tatranského a Vltavského. Královští rodiče prvního z nich mají syna na ženění, druzí zase dceru ve věku, kdy princezny nejvíce zajímá výběr urozeného ženicha a to nejlépe na nějakém honosném bálu. Princeznu Lidušku ovšem baví na celém světě jedna jediná věc a tou jsou její miláčci, poštovní holubi. Věnuje jim všechen svůj čas a jediný muž, se kterým komunikuje, samozřejmě pomocí holubí pošty, je neznámý kolega chovatel. Ale ani princ Vranko se k tomu, aby se oženil a usedl na trůn, nijak nemá... No a ještě ke všemu se do důvtipných manévrů, kterými se snaží Liduška a Vranko zmařit jakékoliv svatební úsilí svých rodičů, zamotá i dvojice kouzelná - čaroděj Čaro a bosorka Boska. Kromě písniček a vtipných peripetií neobvyklého milostného příběhu zaujme pohádka Poslední kouzlo zejména starší diváky určitě i tím, že je přiměje aby s nostalgií zavzpomínali na dobu, kdy Tatranské a Vltavské království byly jedinou společnou říší.(oficiální text distributora)

14.6.2022vv vložil reálnou fotografii k místu natáčení Zámek z filmu Poslední kouzlo.
6.8.2019relzik vložil reálnou fotografii k místu natáčení Hrad z filmu Poslední kouzlo.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.89