Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Četnické humoresky (III. série)

Četnické humoresky (III. série) Četnické humoresky (III. série) Heureka Četnické humoresky (III. série)
Četnické humoresky (III. série)

Detail filmu

Děj filmu či seriálu

RD

S napětím očekávané nové díly oblíbeného seriálu České televize. Tomáš Töpfer a jeho muži z četnické pátrací stanice řeší vážné i veselé, tragické i směšné kriminální případy z doby první republiky.

27. Majlant
Domkářka Menšíková se stará o sestru Květu postiženou zapomnětlivostí. O Květě se říká, že si našetřila slušné jmění, ale nikomu - ani své sestře - neprozradila, kde má ty peníze schované. Květinu náhlou smrt pod koly vlaku musí vyšetřit Arazím a jeho muži z Četnické pátrací stanice Brno, neboť není jasné, zda Květina smrt byla vražda, sebevražda nebo nešťastná náhoda. Také rodinný život Arazímových je v tomto dílu plný dramatických zvratů. Ludmila, unavená péčí o dvojčata, se domluví s paní Vendulkou Chromákovou, vdovou po četnickém strážmistrovi, že jí bude v domácnosti vypomáhat. S tím však Arazím nesouhlasí a po hádce s Ludmilou se odstěhuje na pátračku. Po pohřbu manžela novinářka Kliková zorganizuje s Ludmilou návštěvu fotoateliéru, neboť chce fotografie dvojčat uveřejnit ve svém magazínu. Fotograf Líbal je však ve finanční tísni a Kliková mu zapůjčí peníze za příslibu budoucí fotografické spolupráce s jejím magazínem. Kliková ve fotoateliéru domluví, že Ludmila bude Líbalovi vypomáhat.

28. Rýhonosec řepný
Strážmistr Zahálka je v Kružberku nešťastný, nemá zde kamarády z brněnské pátračky a navíc ho šikanuje velitel Pták. Proto se chytá první příležitosti a přes brouka "rýhonosce řepného" se pokouší dokázat, že jistý kružberský pašerák nezemřel při pádu se schodů, ale byl nepohodlný pašerácké bandě. Zahálkovi se v detektivním úsilí nedaří, a tak zcela rezignuje a oddává se příjemnému vztahu s dívkou Žofií - místní posluhovačkou a věštkyní z karet. Zahálka však nečekaně objeví pašerácký úkryt a v něm bankovky, které vypadají jako padělané. I když se bankovky stanou důležitou stopou při pátrání po mezinárodních podvodnících, na přeložení do Brna to stále nestačí. Pašeráci se Zahálkovi pomstí - vážně ho v lese postřelí a on spadne do strže. Zahálka je odvezen do brněnské nemocnice, protože jeho zranění jsou velmi vážná. Druhý příběh v tomto dílu je pátráním brněnských četníků po tajemném vrahovi - stepaři, který při útěku zanechá jedinou stopu - skleněnou oční protézu.

29. Pamlsek
Četníci z brněnské pátračky si nemohou stěžovat na nedostatek práce. V městském parku je objevená mrtvá mladá žena, četníci u ní najdou pouze jízdenku do vesnice u Mikulova, více o ní nevědí. Na zámku hraběte Koutníka z Hnízdova se chystají zásnuby, hrabě si bude brát jistou dámu, která se mu představila jako grófka Eržika Golgócyiová. Hrabě volá četníky, má dojem, že ho chce někdo připravit o život. A není divu, příběhem se pohybuje tajemná dáma s pistolí, která se chce pomstít. Zatímco Ludmila s Líbalem slavnostně otevírají salon a fotoateliér, Arazím žárlí na manželku a prohání své podřízené. Němec s Ambrožem pátrají ve vinařské vesnici s pomocí fotografie po totožnosti zavražděné dívky a ocitají se ve víru bujaré veselky - starosta vdává dceru. Na zámku se stupňují přípravy na zásnubní hostinu a hrabě opět žádá o pomoc četníky z pátračky, někdo po něm totiž vystřelil a navíc je hrabě uvězněný na záchodě - někdo ho chtěl snad i otrávit pamlskem. Arazím s Jarým a Zahálkou odjíždějí na zámek, kde se jim podaří zachránit životy hraběte i údajné grófky Eržiky. Zkušený Arazím nakonec dopadne i nebezpečného vraha.

30. Poklad
Fanfarónský hledač pokladů Bartoloměj Šoufek je posedlý starými pověstmi o bohatství ukrytém v okolí. Kvůli své vášni přijde Šoufek i o místo přidavače při opravách nedalekého hradu, kde bydlí hrabě Stryk s dcerou, velmi moderní slečnou Justýnou. Lojzičku Šoufkovou muž dohání k zoufalství. Usedlost se jim rozpadá nad hlavou, v koloniálu si musí brát na dluh a bohatá sestra by jí a dětem pomohla, jen kdyby se s Bartolomějem rozvedla. Aby to Lojzičce usnadnil, Šoufek se chce v lese oběsit. Ale kdosi ho v poslední chvíli odřízne. Na hradě se objeví otec a syn Augemanové, a pronajmou si od hraběte nedalekou louku, údajně pro archeologický výzkum po dávném hradišti. Slečna Justýna s překvapením zjišťuje, že oba muže již zná. Augemanové najímají kopáče, prvního Šoufka, aby ho měli pěkně na očích, když už mu v noci zachránili život. Šoufkovi, který dostal i zálohu, se zdá všechno růžové. Teď se konečně o Lojzičku a děti postará. Ale všechno se změní v okamžiku, kdy nechtěně vyslechne rozhovor Augemanových o jejich pravých úmyslech. V téže chvíli na brněnskou pátračku přijde společník Augemana staršího s tím, že Augemana někdo určitě vydírá, protože soustřeďuje a převádí z účtů značné sumy. Četníci zjišťují, že kolem hradu se dějí podivné věci, které spolu jen zdánlivě nesouvisejí, ale neodvratně vedou k pokladu. Je otázka, kdo se k němu dostane dřív a za jakou cenu.

31. Dědic
Děvečka Božena, sloužící na statku bratrů Kalouskových, přijde do jiného stavu s kočím Rudolfem. Rudolf ji přesvědčí, aby začala spávat se svobodným Josefem Kalouskem, že tak zabezpečí jejich dítě, až vyjde těhotenství najevo. Druhý bratr, Filip Kalousek, ovdoví. Jeho žena ho před smrtí nabádá, aby si vzal Boženu, že z ní bude dobrá selka. Mezi bratry dojde k potyčce, Filip při ní utrpí vážné zranění. Josef přes to slaví svatbu s Boženou, ale záhy se dozví pravdu o skutečném otci. Chce v návalu vzteku Boženu uškrtit. Kočí Rudolf ho musí zabít a uprchnout. Případ vyšetřuje nová protekční "posila" brněnské pátračky, snaživě byrokratický praporčík Leopold Skrčílek. K malé radosti mužstva se dokonce stane zástupcem velitele, což je zdrojem neustálých konfliktů. Ludmila Arazímová s Kamilou Klikovou a fotografem Líbalem připravují charitativní mikulášskou besídku ve prospěch slepců - válečných vysloužilců. Kromě případu bratrů Kalouskových pátračka řeší případ mladíka, který ohlásí, že byl znásilněn třemi venkovankami.

32. Havrani
Zatímco Ludmila s fotografem Líbalem a s dalšími přáteli připravují velkolepou mikulášskou besídku, jejíž výtěžek věnují na charitu - nevidomým spoluobčanům, četníci z brněnské pátračky řeší zvláštní událost - na břehu jednoho rybníka se znovu objevují již jednou pohřbení nebožtíci. Navíc jsou četníci zavoláni k šarvátce, kdy se majitelé dvou konkurenčních pohřebních ústavů poperou o budoucího nebožtíka. Celá záležitost se zkomplikuje, neboť nová posila brněnské pátračky praporčík Skrčílek se rozhodne, že případ záhadně se objevujících nebožtíků vyšetří a vyřeší sám. Z Paříže přijíždí Claudie. Ludmilin bratr McGregor se podivně zaplete s operetní subretou Elly Viennou, jejíž účinkování na mikulášské besídce je najednou ohroženo. I když se za vstupenky na mikulášské představení vybrala úctyhodná suma - přes deset tisíc korun, přesto je charitativní výtěžek ohrožen, neboť se mezi účinkující vloudili podvodníci, kteří mají o tento obnos vážný zájem. Arazím sice svěřil ochranu pokladny pečlivému praporčíku Skrčílkovi, četníci však nakonec budou mít co dělat, aby pokladnu i s penězi zachránili před lupiči a aby odhalili prazvláštní praktiky jednoho pohřebního ústavu.

33. Formule
V hotelu König se chystá mezinárodní psychiatrické sympózium, na němž se má mluvit o klinických účincích drogy nazvané Formule 12 při léčení válečných posttraumatických stavů. S německým výzkumníkem doktorem Dietmarem, objevitelem látky, s nímž úzce spolupracuje zdejší psychiatr doktor Valach, nečekaně přijedou ještě dva muži. Nacisté mají o Formuli velký zájem, neboť při podání zdravému jedinci odstraňuje všechny zábrany a dotyčný na sebe prozradí i ty nejintimnější věci. K nelibosti Klikové se na sympóziu objeví nacista Kugel, který byl po pár měsících propuštěn z vězení, a je nápadně zadobře s německými hlídači. Restaurace hotelu König je proslulá skvělými rostbífy šéfkuchaře Tumpacha. Druhý kuchař, Jícha, je hazardní hráč, a když se v konkurenčním podniku Štika zadluží, nezbývá mu, než se vyplatit zjištěním tajemství receptu na rostbífy. Fotografie Elly Vienny vystavené v Líbalově fotoateliéru natolik zaujmou vídeňského filmového producenta, že ji pozve ke kamerovým zkouškám.

34. Tizian
Četníkům se ozve starožitník, který přijal do komise starý obraz od podezřelého prodávajícího. Znalec zkoumající dílo jim potvrdí, že by se mohlo jednat o vzácný obraz od Tiziana, který ovšem musel být zcizen. Ale majitel obrazu, jistý Krejsa, tvrdí, že plátno našel náhodně na půdě. Čenda Němec se rozpomene, že v archivech mají dávný nevyřešený případ z roku 1921, v němž figurovala rodina Krejsových. Tehdy záhadné zmizení starého Krejsy, válečného invalidy, šetřil "jejich" vrchní strážmistr Šiktanc. Měl podezření na vraždu, ale tělo oběti se nikdy nenašlo. Mezitím se četníci zabývají další záhadou - mizení velkého množství vína ze sklepů vinaře Paroulka. Od vchodu je jediný klíč, a ten vinař nesundává z krku ani v manželském loži. Z Vídně do Brna na skok zavítá nyní už filmová herečka Elly Vienna a nechá se nesmělým fotografem Líbalem pozvat na večeři. Bývalý velitel se pustí do pátrání na vlastní pěst. Starý zločin vyřeší, ale jen za cenu, že se ocitne v pasti, z níž není cesta ven. Četníci po Šiktancovi neodkladně zahájí pátrání, byť kvůli tomu přijdou o oslavu vyřešení případu s vínem.

35. Skokan
Statkář Bitler šmelí s dodávkami ovsa pro armádu, má ve vojenských skladech kumpána přezdívaného Many. Zaběhaný obchod je ohrožen, když jeho syn Adolf dostane předvolání k vojenským odvodům. Bitler uplatí štábního kapitána Kuřidýma z okresního doplňovacího velitelství, aby pro Adolfa zařídil odklad vojny. To se úplně nepovede, a když Bitler zjistí, že jeho dcera Tilka je těhotná s podomkem na statku Kvidem, napadne ho, jak zabít několik much jednou ranou. Dá Tilku Kvidovi, když se na vojně bude vydávat za Adolfa. Mezitím četníci vyšetřují krádež velkého množství sardinek ve skladech firmy Očko a syn. I když je jim brzy jasné, že jsou do toho zapleteni zaměstnanci, je otázka, kam se poděly tisíce krabiček s rybičkami. A do toho na pátračku přijde anonym, který tvrdí, že štábní kapitán Kuřidým bere úplatky. To je důvod pro to, aby Arazím do kasáren nasadil svého muže Zahálku coby finančního úředníka na vojenském cvičení. Zahálka se brzy střetne s Manym a jeho nohlsledy a také Kvidem, kterého poslal Kuřidým na "fešáckou" vojnu - k domácím výpomocem s vyklízením sklepa. Rozmazlené paní Kuřidýmové se pohledný vojáček velmi líbí. Dokonce tak, že to zhrzená sokyně žárlivému Kuřidýmovi zatelefonuje.

36. Pojistka
Jsou dny, kdy četníci z brněnské pátračky nevědí co vyšetřovat dříve. Ze stodoly na venkově se "vypařila" zcela nová mlátička, ve městě při loupežném přepadení před bankou je zastřelen vlastní zbraní pokladník a lupiči jsou na útěku s půl milionem korun. Objasnění loupeže spadá do kompetence policie, ale kvůli nebezpečnosti pachatelů Arazím rozhodne, že pátračka s případem pomůže, i když se za to asi žádného vděku nedočkají. Četníci si spojí odcizení blanketů cestovních pasů s padělatelem Suchým, který náhle zmizel z města. Mohl by se ukrývat u bývalé manželky na venkově. Suchá jim jeho přítomnost zatají, ale když se zanedlouho ztratí její syn Arnoštek, musí se obrátit na četnictvo. Suchý se jim dobrovolně přizná k padělání pasů pro slovensky hovořící "zákazníky". Ale teď je nutné najít ztracerného chlapce, který byl naposled viděn v přítomnosti rázovitého individua zvaného Pan Lízátko. Jiroušek rozvíjí teorie o možném sexuálním zločinu. A mezitím detektiv pojišťovny Loket začíná rozmotávat záhadu zmizelé mlátičky - a v tu chvíli mu mazaní venkované nastrčí velmi vnadnou slečnu Malvínu. Úsilí Lokta i četníků se posléze protne v jediném bodě. Jen ta státní policie přijde trochu zkrátka.

37. Klondajk
Ludmila s dětmi a Chromákovou odjíždí na letní byt do Luhačovic. Arazímovi se nechce trávit nudný čas s rodinou, a tak se vymluví na pohotovost. Němec je obviněn, že mohl mít účast na defraudaci peněz v záložně. Jeho údajný komplic, pokladní, je ovšem zanedlouho nalezena zavražděná poblíž trampské osady Klondajk u Luhačovic. Při vyšetřování vyjde najevo, že mladá žena měla poměr s ředitelem záložny Libovým, jehož manželka pobývá také v Luhačovicích. A ke všemu je nejlepší kamarádkou Ludmily. Podezřelí kromě Libového jsou také trampi z osady, kteří všichni zavražděnou znali a soupeřili o ni... A co víc - jedna z jejich sekyrek dokonale padne do smrtelné rány na temeni. Četníci nakonec odhalí pachatele, který byl všem na očích a zdánlivě nemohl zločin spáchat. Nevěrnému manželovi se Libová pomstí ryze ženskou zbraní - nůžkami. Arazím, jehož lež Ludmila prokoukne, nakonec rád zůstává lenošit v rodinné idyle sladkého nicnedělání.

38. Poslední soud
McGregor, Elly Vienna a Klaudie s ohrožením vlastních životů převezou automobilem do Československa přes hranice s německou Říší politického uprchlíka Wolfganga Reznicka. Arazím je z toho na mrtvici a Jarý ani nemá slov - Klaudie je viditelně v pokročilém těhotenství. Rodinný konflikt zastíní zavraždění Reznicka rovnou před domem Elly Vienny, kde je ubytován. Arazím tuší, že nitky vedou ke Kugelovi a jeho páté koloně. Další ránu utrpí, když s pomocí Klikové zjistí, že se s nácky stýká Jiroušek, který se bezhlavě zamiloval do umělkyně Helgy. A tu pojí s Kugelem dávné tajemství. Arazím chce po Jirouškovi okamžitou žádost o zproštění ze služby. Kugel se rozhodne za pomoci nájemného vraha Kolína zabít dvě mouchy jednou ranou. Zlikvidovat Arazíma a zbavit se nežádoucího svědka Elly Vienny, která jediná viděla vraha Wolfganga, a již četníci ukrývají na stanici. Zatímco vylákají pátračku pod falešnou záminkou do opuštěného kostela, Kolín při pokusu zabít Elly postřelí Jirouška. Jarý, kterému Helga prozradí Kugelovy úmysly, přijede ke kostelu v poslední chvíli. Klaudie, které se nepodařilo s manželem mluvit, se rozhodne vrátit s McGregorem do Švýcarska k příbuzným. Než však stačí vyjet z Brna, Klaudii postihnou porodní bolesti.

39. Epilog
Závěrečný díl začíná v tragických okamžicích - prvními zprávami o podepsání Mnichovské dohody. Někdo také vypálí fotoateliér a květinářství Líbala a Ludmily. Arazím je přesvědčen, že v tom má prsty Kugel - ten se mu ale vysměje, že má větší ambice než takové prkotiny. Četníci také vyšetřují požár sýpky v Újezdu, kde je také usedlost Anděly a Ryby. Újezd spadá pod zabíraná území, Anděla je zoufalá, protože statek po mamince si s sebou vzít nemůže. Ryba se vrací do služby na pátračku. Zjistí, že sýpku si zapálil majitel sám kvůli pojistce. V Újezdu, kudy procházejí davy uprchlíků z pohraničí, dojde k přepadení četnické stanice bandou freikorps. Místní četníci i muži z pátračky jsou přemoženi, od popravy je zachrání střelbou ze zálohy Karabela. Arazím s Ambrožem jdou po stopě podezřelého účetnictví zemřelého manžela Klikové. Zjišťují, že tajnými fondy disponuje nyní Kugel. Nastala chvíle posledního zúčtování. V případu vypálení fotoateliéru a květinářství se objeví nečekaná posila - praporčík Skrčílek, který vede spisovou agendu na zemském velitelsví. Ve spolupráci s Líbalem se mu podaří strůjce odhalit. Arazím s Jarým však řeší jiný problém - jak přimět Ludmilu a Klaudii aby s dětmi odletěly do ciziny. Protože je jim jasné, že záborem Sudet to asi neskončí.

Miesta natáčania:
Tak isto ako v predchádzajúcich sériach aj v poslednej tretej sérií je ústredným miestom Staňkova ul. v Brne s dnes už neexistujúcimi Jaselskými kasárňami, ktoré poslúžili ako filmová četnická stanice.

V 27.dieli podobne ako aj v predchádzajúcom môžeme opäť vydieť zámok Karlštejn, predstavujúci vilu Hermana Klimszu. Ďalším seriálovým miestom sú Oleksovice, kde sa natáčali scény z kostola a cintorína.

V 28. dieli filmári zavítali do Znojma kde vo Veselé ul. (v dieli filmová Růžová ul.) nakrúcali útek vraha z miesta činu a v ul. Na Valech sa nachádzala zase jeho vila. V tomto dieli si zahral aj mlyn v Chvalkoviciach.

Ústredným miestom 29. dielu je zámek Rájec nad Svitavou známy už z prvého dielu. Tentokrát predstavoval sídlo grófa Koutnika. Ďalšou lokalitou je obec Petrov kde sa točili zábery oslavy vo vínnych sklípkoch a v motoreste Plže.

V 30. dieli si filmári za sídlo grófa Stryka vybrali hrad Buchlov. Židovská synagoga v Boskoviciach predstavovala rabínov dom a točila sa tu aj záverečná scéna dielu, kde sa Arazím rozprával s Augemanom o hrozbe vojny.

Hrádza v 31. dieli, z ktorej skočil Šamšula do vody sa nachádza na vodnej nádrži Fryšták pri obci Kostelec.

Pražské divadlo, kde mala vystupovať Elly v 32. dieli, v skutočnosti predstavovalo Mahenovo divadlo v Brne. Opäť si zahralo aj brnenské nám. Republiky, nachádzalo sa tu Sovovo pohrebníctvo. Ďalšie filmové divadlo, ktorá sa v tomto dieli objavilo bolo v skutočnosti Centrum voľného času v Lidickej ul. 50 v Brne.

Židovská štvrť v Třebíči si zahrala v 34. dieli. V ul. Opuštenej sa nachádzal dom vojnového invalida Krejzu. Točilo sa aj v priľahlej Blahoslavovej a Sukovej ul.

V 36.dieli, sa dej odohrával čiastočne v Továčove. Zámok si zahral dom, v ktorom býval falšovateľ Suchý a na Cimburkovej ul. sa nachádzalo hračkárstvo, kde Suchý kúpil darček pre svojho syna.

37. diel sa opäť odhráva v Luhačoviciach. Tentokrát sa Ludmila ubytovala vo vile Myslivna. Jej priateľka Libová spolu s manželom boli ubytovaný vo vile Chaloupka. Slunečné lázne boli ďalším miestom, ktoré sa v dieli objavilo. Arazím tu napr. vylovil z bazénu hodinky zavraždenej Otípkovej. V záberoch sa objavil aj park pri Jurkovičovom dome kde sa Ludmila prechádzala s Arazímom i svojími priateľkami. Ústredným miestom dielu však bola vila na ul. Dr. Veseleho 178, kde sa nachádzala reštaurácia. Na jej terase sa objavili podstatná časť deja. Interiérové scény sa však točili na zámku Líšeň v Brne (prednáška Karli Formánkovej, Rajkeho nácvik na predstavenie). Opäť si zahral aj Odborný léčebný ústav v Jevíčku . Tentokrát predstavoval sanatórium, v ktorom sa lieči Blaženka na tuberkulózu

Začátek předposledního 38. dílu Četnických humoresek se natáčel v Jimramově, kde byla vytvořena hranice mezi Československem a Německem. Touto ulicí odcházel Ivan Trojan od celnice (vytvořena v horní části náměstí Jana Karafiáta) na vlak. Ve skutečnosti však vlak blízko Jimramova nejezdí.

Dále sa objavujú už aj exteriéri zámku Líšeň, ktorý predstavoval sídlo nemeckého kolaboranta Kugleho. Kláštor Rosa Coeli v Dolních Kouniciach si zahral ruinu kostola, kde sa skrýval Buchman.

V záverečnom 39. dieli si opäť zahral ako Kuglovo sídlo zámok Líšeň. Ďalším uz známym miestom bol Odborný liečebný ústav v Jevíčku odkiaľ si Nemec odvážal svoju Blaženku. Z nových miest sa objavila reštaurácia U Ševčíku v Bíloviciach nad Svitavou (Ellyn koncert) a letisko Jihlava (prílet Edwarda a odlet Arazímovej rodiny do zahraničia). Zemské veliteľstvo predstavovala prostejovská radnica. V katedrále sv. Petra a Pavla v Brne sa točila Klikovej svadba.

6.3.2024Jarina 64 vložil reálnou fotografii k místu natáčení colnica-nemecká strana z epizody 38. Poslední soud seriálu Četnické humoresky (III. série).
6.3.2024Jarina 64 vložil reálnou fotografii k místu natáčení štátna hranica - Československo z epizody 38. Poslední soud seriálu Četnické humoresky (III. série).
6.3.2024Jarina 64 vložil reálnou fotografii k místu natáčení budova colnice z epizody 38. Poslední soud seriálu Četnické humoresky (III. série).
3.2.2024Milsn vložil reálnou fotografii k místu natáčení Kotrba na bicyklu - III z epizody 27. Majlant seriálu Četnické humoresky (III. série).
3.2.2024Milsn vložil reálnou fotografii k místu natáčení Kotrba na bicyklu - II z epizody 27. Majlant seriálu Četnické humoresky (III. série).
3.2.2024Milsn vložil reálnou fotografii k místu natáčení Kotrba na bicyklu z epizody 27. Majlant seriálu Četnické humoresky (III. série).
30.12.2023Milsn vložil reálnou fotografii k místu natáčení Ruina kostela 2 z epizody 38. Poslední soud seriálu Četnické humoresky (III. série).
30.12.2023Milsn vložil reálnou fotografii k místu natáčení Ruina kostela 3 z epizody 38. Poslední soud seriálu Četnické humoresky (III. série).
11.12.2023Milsn vložil reálnou fotografii k místu natáčení dvor z epizody 28. Rýhonosec řepný seriálu Četnické humoresky (III. série).
11.12.2023Milsn vložil místo natáčení Kotrba na bicyklu - III k epizodě 27. Majlant seriálu Četnické humoresky (III. série).
11.12.2023Milsn vložil místo natáčení Kotrba na bicyklu - II k epizodě 27. Majlant seriálu Četnické humoresky (III. série).
11.12.2023Milsn vložil místo natáčení Kotrba na bicyklu k epizodě 27. Majlant seriálu Četnické humoresky (III. série).
4.11.2023Jarina 64 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Četníci u bytu pana Suchého z epizody 36. Pojistka seriálu Četnické humoresky (III. série).
4.11.2023Jarina 64 vložil reálnou fotografii k místu natáčení pred Suchého bytom z epizody 36. Pojistka seriálu Četnické humoresky (III. série).
4.11.2023Jarina 64 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Hračkářství z epizody 36. Pojistka seriálu Četnické humoresky (III. série).
4.11.2023Jarina 64 vložil reálnou fotografii k místu natáčení na ulici z epizody 36. Pojistka seriálu Četnické humoresky (III. série).
22.7.2023mERRth vložil reálnou fotografii k místu natáčení Klimszova vila z epizody 27. Majlant seriálu Četnické humoresky (III. série).
22.7.2023mERRth vložil reálnou fotografii k místu natáčení v kaplnke z epizody 27. Majlant seriálu Četnické humoresky (III. série).
24.5.2023mERRth vložil místo natáčení U doktora k epizodě 36. Pojistka seriálu Četnické humoresky (III. série).
24.5.2023mERRth vložil reálnou fotografii k místu natáčení Četnická stanice Kropáčov z epizody 36. Pojistka seriálu Četnické humoresky (III. série).

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 3.66