Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

vv

Do Ostravy, kde zrovna začíná velká výstava, přijíždí mladá blondýna - Hedvika Miloňová z Vrbna. Jinde ve městě se domlouvá Libuše Zahradníková se svým stejně starým milencem Emilem Kučerou. Netuší, že je sleduje pracovník bezpečnosti nadporučík Stanislav Bauch. V čekárně nemocnice je nalezeno mrtvé dítě. Je zjištěno, že bylo uneseno už před týdnem. Rozjíždí se pátrání, které vede major Kilián, a nikdo netuší, že pachatelka sedí nedaleko u advokáta. Jmenuje se Hánová a chce od něj, aby se otec, prý nějaký Jiří Kalvínský, přišel na dítě podívat. Bauch sleduje Zahradníkovou s milencem, je jím napaden a bodnut nožem. Hedvika se snaží dovolat své kamarádce Weissové. Kriminalisté dostávají zprávu o zraněném Bauchovi a to si bere na starost Kilián. Hánová unáší další dítě. Duo Zahradníková – Kučera se chystá prchnout do Polska. Kučera má kufřík se spoustou peněz. Ty by mohly být z vykradené pošty, kterou vyloupil Zahradník a za to dostal pět let. Kilián zjišťuje, že chybí Bauchova pistole. Hedvika už ví, že ji hledá policie a prchá, obětujíc při tom občanský průkaz. Hánová má s uneseným dítětem problémy. Bauchové se ozývá informátor jejího muže. Je zaskočen kriminalisty a udává úkryt Bauchem sledované dvojice. Tam jsou také oba i s mužem, který je kryl, polapeni. Další dvojice kriminalistů najde Kalvínského. A přes něj Hánovou. Ta začne dělat potíže. A milá mladá krásná Hedvika? I na ni časem dojde…(oficiální text distributora)

16.12.2022Místo natáčení Zavazadlová pokladna z filmu Město nic neví bylo okomentováno.
31.5.2022vv vložil reálnou fotografii k místu natáčení V hračkářství z filmu Město nic neví.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.38